Baby potrebujem radu. Nájde sa tu dobra duša ktorá by mi sem dala pár foto ?
Kúpili sme synovi autosedacku joie I spin 360 ale keď nám prišla zistila sme, že syn je ešte v nej tak trochu utopeny a teda sme doobjednali aj novorodenecku vložku. Ale ja som asi debil a neviem ako ju tam dat 😀🙈 proste tak ako si myslím ze to ma byt tak tam asi budu tie gombíky syna tlačiť mi to pripadá...takže ak sa tu nájde niekto kto mi odfoti ako to tam ma byt budem vďačná
Pozerala som aj foto na eshopch ale tam to je zle vidieť
To hore čo máš taký štvorec to je ešte pod tou vlozkou , to je klin , nedá sa mi fotit pokukaj foto na Google
Tak ako to máš , napravo je hlavovka , to veľké tak ajo máš akurát že ten štvorec ide pod to
A teda ako píše vyššie , to ani nepovažujem za novorodenecku vložku dcéra má 16 m a má to tam
@sisa0818 dakujem už som na to prišla 🙂
@taktotedanie nie kupili sme dobrú sedačku len sme objednávali online lebo to vychádzalo lepšie a omylom sme objednali bez tej vložky ....má už 13 mesiacov a samostatne sedí už dávno
Dobrý deň, chystam sa objednat dcére rovnakú autosedacku a pozerám že sú i spin 360 E (bez vložky) a i spin 360 ( s vložkou) a mám pocit že vaša skúsenosť mi bude nápomocná 🙂 cize vravíte že synovi v 13 mesiacoch bola bez vložky velka? Vložka je potrebná? Ďakujem
@dally55 dobrý deň áno určite radšej s vložkou. Momentálne má 17 mesiacov 9 kg a 81 cm je drobnejšie dieťa a stále tam tá vložka je akurát bez hlavovej opierky
Prosim Vas kde ste kupili tu vlozku? Dakujem
@bera123 detivaute
@bera123 a mimochodom má takmer 22 mesiacov a stále ju tam má :D
Kupili ste nevhodnu sedacku ak je syn novorodenec/ nesedi sam 2 mes alebo nema nad 13kg
Ja by som sa bala posadit do toho dieta darmo ze tam bude ta vlozka, toto je hazard so zdravim dietata pokial nesplna kriteria vyssie