Nania autosedačka - recenzie, skúsenosti

10. júl 2020

Dobrý deň prajem, máte žienky niektorá skúsenosti s touto značkou autosedačiek? Ak áno ste s nimi spokojné? Ďakujem za všetky odpovede. Ester

radsej bazarovu nez naniu

dajana1983
10. júl 2020

Fakt že dosť dobre sú Römer alebo Joie.Sice zrejme drahšie ale bezpečnejšie ,aj my kúpime jednu z nich

rosabel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
10. júl 2020

@rosabel to hej, ale nania vajco a 15-36 vyslo v adac testoch celkom obstojne na 2

rosabel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
10. júl 2020

@rosabel no aj tak by som to nekupila, ake moze mat bezpecnost sedacka za 50 euro

autor
10. júl 2020

Pokojne aj poraďte. Teraz máme Cybex Aton autosedačku vajíčko, ale už nie dlho keďže mala vyrástla. Tak ani som nepozerala taku za 50€ keďže aj vajíčko ma stálo vyše 150€. Ďakujem 🙂

10. júl 2020

daj cenovy limit a ci mate izofix

autor

@nika82 nie nemáme. Tak do tých 200€

berny800
10. júl 2020

My máme v aute Naniu aj Romer. Nevidím rozdiel, slúžia rovnako. Havarku sme našťastie nemali, iba prudké brzdenie kedy zafungovali obe rovnako. A máme autá bez isofixu.

87maria87
10. júl 2020

My máme Naniu za 50 eur a som spokojná.

ivuska_dk
15. júl 2020

@berny800 hm a ked som citala ze nania nevydrzi ,,naraz,, a uz sa stalo ze sa plast praskol a dieta letelo na zlomenej sedacke, tak som ju vysmarila z auta ako nahradnu sedacku rychlostou blesku.. ono v druhom.aute mam pre deti na isofix britac a cybex a je to tazke robustne na porovnanie do nanie staci kopnut a polame sa..