Prosim poradte dovolenka sa blizi a ja uz neviem co kupit. Potrebujem polohovatelnu autosedacku kde sa mala aj vyspi. Samozrejme co najbezpecnejsiu a tak od 8 do x kg. Mala ma 8kg. Prosim poradte dakujeem.
Pozri si testy: http://www.test-autosedaciek.eu/2016/
@nicolle21 neter ma ferrari tiez nie je znackova a vyspi sa v nej 🙂 veru moze byt aj neviem kolko € sedacka.
@jaborca ktora teraz? 4baby kategoria 0-18kg ide do lepsieho lahu ako zoppa, ktora je od 9kg.. Ide do takeho lahu, ze dietatu nekvicka hlava dopredu, a ked ju podlozite vpredu zrolovanym uterakom, zakloni sa este.. Najdlhsie sme s nou cestovali z kosic do zvolena, vedy mi tam maly aj spal, v lete sme s nou sli do bulharska 1400km a to uz ked sa zotmelo sme autosedacku dali dopredu a maly vzadu spal normalne v lahu na sedadle
Najbezpecnejsie je nikam nejazdit 😉 v podstate je jedno, co si vyberiete, ked zlyha sofer,nezachrani vas sedacka, al nahoda a stastie.. A k veci, mame "obycajnu" zopa carrera, z bazaru, je od 9kg tusim, velmi dobre polohovatelna a vydrzi vam dlho.. Vy mate ale babo este mensie, aj ked ono zalezi aj vyska aka je, ale skuste pokukat kategoriu 0-18kg, mali sme predtym taku, znacku tiez taku obycajnu, tusim 4baby, ale tie sa daju instalovat aj v protismere, co je uplne najbezpecnejsi sposob vozenia, potom je jedno ci mate aj lacnu sedacku 😉
Ja na crash testy neverim, preto kupujem obycajnejsie znacky