Zienky poradte mi kde zozeniem nahradne pasy do autosedacky?mam este po dcere taku starsiu Super Trade Max.Ale mozno by pasovali aj z inej autosedacky.Len neviem vobec ziadne najst.Moooc dakujem za rady.
@stary_ujco stalo sa to, ze sme ich odobrali nakolko sa zo sedacky dal spravit podsedak a proste sme ich niekde zalozili a nakolko mame teraz druhe babatko tak by sa nam ta sedacka zisla lebo nebola lacna a je jej skoda.takze tak.a viem ze pasy sa robia
Je to lacna nekvalitna univerzalna sedacka hypermarketoveho typu za 90 euro urcena pre decka snad do 10 rokov. Proste kup druhu a kvalitnejsiu...
Ak sa pasy robia, tak mi nejake najdi. Sama pises, ze to nevies najst. Asi preto, ze ich vyrobcovia ako nahradny diel neponukaju. Ani ti drahi, kde do sedacky vies kupit cokolvek nahradne.
Bodka. Nikto si samodomo instalaciu bezpecnostnych pasov do detskej autosedacky nevezme na triko.
@flirtana myslim, ze
@stary_ujco ti dobre radi. Samoinstalaciu si neviem predstavit, myslim, ze pasy neponuka nikto. Radsej investuj do novej, kvalitnej - teda testovanej - sedacky. Navyse sa hovori, ze po niekolkych rokoch prichadza u starsej sedacky k unave materialu a uz nie je taka bezpecna a o to u sedacky ide - o bezpecnost. Viem, o com hovorim, mam za sebou nehodu s dcerou v aute a sedacka jej urcite uchranila zdravie, ak nie zivot.
Podarilo sa Vam zohnat, ja mam podobny problem. Ďakujem
Nevies najst, lebo sa proste nerobia...
Osobne si neviem predstavit, co sa muselo stat, aby sa bezpecnostny pas na sedacke znicil a samotna sedacka bola stale v poriadku na dalsie pouzivanie.