Musím sedieť na zadnom sedadle s bábätkom?

nikcupikcu
12. apr 2022

Zdravim chcem sa spytat a dufam ze mi kazdy normalne odpovie bez nejakych narazok alebo odsudeni lebo som naozaj v tomto amatér. Chcem sa spytat mam 4mesacne dievcatko a pocula som ze ked ideme niekam autom tak ked je babatko vzadu v autosedacke tak ja ako matka musim byt snou vzadu az do cca 1roka je to pravda? Alebo pokial je ona normalne zabezpecena a neni ziadny problem tak mozem sediet normalne v predu? Vopred dakujem za odpoved

mondolina
13. apr 2022

@nikcupikcu
nie je to pravda.

andreatytler
13. apr 2022

@nikcupikcu Kludne sed v predu, ale ak budes mat take dieta ako my, tak veru sediet budes musiet vzadu, lebo jej budes musiet robit spolocnost... najma pri dlhych cestach.

elenita
13. apr 2022

@nikcupikcu nasa napriklad pocas cesty place, grcia, dusi sa 🙈 takze pochopitelne musim byt pri nej a musim na nu dobre vidiet. Ani by mi nenapadlo nebyt pri nej.

sisaka
13. apr 2022

Väčšiu blbosť som ešte nepočula. A keď je matka šofér? Moje deti to vzadu prežili úplne v pohode a nesedela som pri nich. Našťastie som nemala bábätká, čo by počas jazdy vracali alebo sa dusili. Nemala som osobného šoféra, ani život nezastal, keď sa narodili, takže vozenie v aute museli “prežiť” aj bez mojej prítomnosti na zadnom sedadle

denda007
13. apr 2022

Tak tak, zrkadlo a ideš 🙂

simsalabim
13. apr 2022

@nikcupikcu nie. Nikdy som nesedela vzadu pri detoch. Ani ked som bola spolujazdec. A to bola starsia riadne cislo.

danieladugard
13. apr 2022

@nikcupikcu rozhodne nie. Mame tri deti. Vsetky. Sedia vzadu. 3 rocna a 10 mesacne. To su najlepsie casy, s manzelom mame chvile pre seba❤️😝 cez den!

3petka
13. apr 2022

@nikcupikcu Môj keď spinkal bola som v predu a keď bol hore tak som bola pri ňom. Predné ako píšu a keď šoférujes tak čo…

zuzka0605
13. apr 2022

nie nemusis...to zavisi od dietata ako zvlada cestovanie, akej je povahy, a pod.

ruzasipova
13. apr 2022

@nikcupikcu Kym ti dieta vzadu nezvracia, co tam budes. Ja som vela soferovala, deti boli vzadu same.

pribinak
13. apr 2022

A keby si šla sama, ako budeš šoférovať?

dievcacitajucelist
13. apr 2022

@nikcupikcu nemusíš sedieť vzadu.... ja som mala vajíčko v predu...proti smeru jazdy, keď som bola šofér...bola som spokojnejšia, že ho mám pod dohľadom....

martinka13
13. apr 2022

Nie. Zväčša som chodila ako šofér, takže takáto požiadavka by bola nereálna

heymissg
13. apr 2022

@nikcupikcu nie ani pri jednom som nesedela, ja často s deťmi chodím aj sama... takže to sa nedá. Lepšie podľa mňa je keď si dieťa zvykne chodiť samo...

domireb
13. apr 2022

@nikcupikcu ja nesedím, mne je po pár km vzadu tak zle, že sa povraciam. Mám zrkadlo, vidím na ňu, zvládne cestu, pokiaľ jej nevypadne cumeľ.

rachel36a
13. apr 2022

@nikcupikcu nie je to pravda , ale tak male dieta by som vzadu same sediet nenechala. ...aj teraz ked ideme na dlhsiu cestu tak sedim so synom vzadu...hrame sa, a pod.

guiseppinka
13. apr 2022

Vzdy som sedela a aj sedim vzadu, ked ideme s detmi. Kym bol prcek vo vajci a ja sofer, tak bol vpredu so mnou. Teraz je v sedacke a mne to teda dost vadi, ze ho nemam "po ruke".
Ale takuto blbost, ze do roka musis sediet vzadu som este nepocula🤦

moonlight1210
13. apr 2022

Nase vzdy sedavali vzadu same. Od malicka. Neskor by sa k nim uz aj tak nik nevosiel.

Vedeli sa zabavit sami. Aj si pospali.
Naopak, ak tam niekto sedel a hlavne ak sa im venoval, tak ich iba rozptyloval a potom mrncali a revali.

Mali akosi naucene, ze ked uz sa im ktosi venuje, tak cesta skoncila a sme v cieli.

1mina
13. apr 2022

Tak napriklad ja uz ked mam dve deti tka by som sa dozadu nenapchala medzi dve sedacky...takze druhorodeby od zaciatku sedi vzadu sam tespektive s 3 rocnou sestrou.. jasne ze nemusite keby dlhsie idete obcas nakukbrte spredu ci je ok

sisaka
13. apr 2022

@dievcacitajucelist u nás v Kanade mame varovanie na prednom sedadle, že najbezpečnejšie miesto pre deti do 12 rokov je vzadu a teda tu fakt nevidavam ľudí s babatkami na predných sedačkách. Je to určite pohodlnejšie pre šoféra, ale u nás neodporúčajú, tak nikto nedáva

andrejka1974
13. apr 2022

Určite nemusíš,veľa záleží ako to zvlada sú deti čo neobsedia ale také čo si to užívajú

nelca84
13. apr 2022

@nikcupikcu uz len ked si vezmes, ze povacsine chodi matka s dietatom sama, tak ti musi byt jasne, ze je to totalna hlupost 🤷‍♀️