Musí mať podľa zákona autosedačka Isofix?

13. jan 2022

Ahojte, potrebovala by som sa poradiť ohľadom isofixu. Je neaky zákon že musí mat autosedačka musí byt na isofix? Môžeme dostať pokutu ak budeme mat klasickú autosedačku? Ďakujem

anjelicek26
13. jan 2022

Autosedacka musi byt poriadne pripevnena. Ci je to isofixom alebo pasom od auta je v tomto pripade irelevantne. Sedacka musi splnat platne normy, ine nic.

andrejka1974
13. jan 2022

Vôbec nemusí byť s isofixom ale musí spĺňať normu

andula1988
13. jan 2022

Nie nemusi mat isofix …. Ono uz vascinou sedacky podla novych noriem su vyrabane s isofixom … vela z nich sa da uplnut aj bez neho

autor
13. jan 2022

Vedeli by ste mi prosím vás poradiť aj neaku konkrétnu s ktorou máte skúsenosti?

dubravka11
14. jan 2022

Dobry den, mame autosedacku cybex siriona i size, je aj pre novorodencov. Len teraz mam dílemu ci potrebujeme aj vajicko. napr ked zaspi v aute na presun, alebo podobne, poprosim vas vase skusennosti. Dakujem

heni79
14. jan 2022

Nejaký, nejaká ..... sa iste nájde. Prezri si net, choď do predajne, vyskúšaj .... Odporúčania na nete tebe vyhovovať nemusia.

klip0
14. jan 2022

@dubravka11 pre novorodenca určite vajíčko

evkao
14. jan 2022

@dubravka11 pre novorodenca (az kym nebude sam sediet) je nie na presun, ale aj na cestu v aute najlepsie a najbezpecnejsie vajicko (ved v tej sirone musi plavat)

dubravka11
14. jan 2022

@evkao vdaka neviem starsia ju mala az od pol roka, len teda ma novorodenecku vlozku tak ma zaujimaju realne skusennosti, ale teda kupime aj vajicko.

evkao
14. jan 2022

@dubravka11 bohuzial ani vlozky neurobia v sedacke taku polohu, ako ma vajicko, vo vajicku ma dietatko chrbticu v tvare pismena C, v sedacke je uz usadene tak, ze mu hlavicka vyvija na chbticu tlak