Ahojte, potrebovala by som sa poradiť ohľadom isofixu. Je neaky zákon že musí mat autosedačka musí byt na isofix? Môžeme dostať pokutu ak budeme mat klasickú autosedačku? Ďakujem
Vôbec nemusí byť s isofixom ale musí spĺňať normu
Nie nemusi mat isofix …. Ono uz vascinou sedacky podla novych noriem su vyrabane s isofixom … vela z nich sa da uplnut aj bez neho
Vedeli by ste mi prosím vás poradiť aj neaku konkrétnu s ktorou máte skúsenosti?
Dobry den, mame autosedacku cybex siriona i size, je aj pre novorodencov. Len teraz mam dílemu ci potrebujeme aj vajicko. napr ked zaspi v aute na presun, alebo podobne, poprosim vas vase skusennosti. Dakujem
Nejaký, nejaká ..... sa iste nájde. Prezri si net, choď do predajne, vyskúšaj .... Odporúčania na nete tebe vyhovovať nemusia.
@dubravka11 pre novorodenca určite vajíčko
@dubravka11 pre novorodenca (az kym nebude sam sediet) je nie na presun, ale aj na cestu v aute najlepsie a najbezpecnejsie vajicko (ved v tej sirone musi plavat)
@evkao vdaka neviem starsia ju mala az od pol roka, len teda ma novorodenecku vlozku tak ma zaujimaju realne skusennosti, ale teda kupime aj vajicko.
@dubravka11 bohuzial ani vlozky neurobia v sedacke taku polohu, ako ma vajicko, vo vajicku ma dietatko chrbticu v tvare pismena C, v sedacke je uz usadene tak, ze mu hlavicka vyvija na chbticu tlak
Autosedacka musi byt poriadne pripevnena. Ci je to isofixom alebo pasom od auta je v tomto pripade irelevantne. Sedacka musi splnat platne normy, ine nic.