@matka508 ja som ju teraz kupovala ako druhu do mamkinho auta a je super. Sice britax je lepsi, ale co sa tyka tejto cenovej kategorie je celkom dobrá. Mam ju v čiernej a malemu sa v nej paci, ja som tiez spokojná.
@saskia_98 super tak to som rada a naozaj sa dá dať poloha skoro do lahu ? A priputava sa ISOFixom a pasom od auta že? Niesu zo zadu na autosedačke pasi ktoré sa pútajú okolo sedačky v aute že?
@saskia_98 tak určite v pohode keď maly zaspí že ? A od akého mesiaca ste začali používať mi mame terás rok kupovali ste cez internet . Ďakujem za odpoved 🙂
@matka508 noo ja som mala pred nou britax romer king asi od 6-7 m ale moj drobec je strasne velky. Ma rok a 3 mesiace momentalne a vyska 100 cm, cize som musela ist do kategorie 9-36 kg lebo z 9-18 mi vyrastol. Ale boli sme ju skušať v obchode. A hej fajne sa mu v nej spi.
@saskia_98 prišla vyzerá super a môžem sa opytat ešte ta štvrtá poloha skoro lezmo sa dá použiť aj keď je sedačka v smere jazdy od 9-36 kg alebo iba proti smeru jazdy od 0-13kg ďakujem pekne
@matka508