Chcem sa opýtať či má niekto skúsenost s autosedačkou Caretero mokki. Chcem sa opýtať či ste spokojní a či by mi nevedel niekto odmerať dĺžku pásu čo je medzí nožičkami ako je zapínanie. Ďakujem za všetky odpovede
Tiez ma zaujima, poskulujem po nej
Materiál je celé zle, maly sa v nej potí. Potah cista umelina, vystelky okolo pasov cez hrudnicek sa nedaju dat dolu a oprat. Vsetko tam je vidiet, kazda spinka, fliacik. Ale po bezpecnostnej stranke je ok, je makka, vystelka tiez vpohode. 🙂
@lenuska0075 presne ako pises..
@nuna2112 ja keby som tu sedacku vydela uz by som to kvoli materialu nekupila..lenze som to tiez naslepo objednala..ako lenuska pisala..neda sa vobec potah vyprat a dieta sa v tom velmi spoti.druhykrat by som to urcite nekupila..ale ja vas nechcem odhovorit..skuste to a ked sa Vam to nepaci poslete to spat..
Ahojte dievčatá už ubehol nejaký čas od tejto konverzácie. Preto by som sa chcela opýtať či nemáte nejaké nové skúsenosti so sedačkou Caretero. Ja by som chcela teda tu najnovšiu Mundo otočnú do 36kg ale táto diskusia ma trochu odradila. Pri tých sedačkách je napísané že poťah sa dá oprať preto ma zaráža že to nejde. Čo sa týka toho potenia to chápem. Aj Cybexe sa deti potia.... tie poťahy sú umelé ale je možnosť si kúpiť vložku ak je to naozaj také zlé. Prosím ak máte nejaké nové info a skúsenosti s CAretero napíšte. Veľmi pekne Vám ďakujem 🙂
@mari1980 Ahoj, pripajam sa aj ja, tiez ma zaujima tato autosedacka, mame s muzom o nu zaujem pre maleho... 🙂
@mari1980
@veronikadk
@maggie87
Ja mam caretero mokki a az na ten material som spokojna...a uz som niekolko krat komplet potahy prala, preto sa cudujem, ze tu pisu ze sa neda...jednu mam uz 2roky a druhu 7 mesiacov.
Žienky ahojte. Prosím stalo sa Vám niektorej že sedacka nešla od isofixu odopnut? My máme teraz problém jednu stranu odopnut a už som na nervy z toho.
@katarinah29 podarilo sa? Nam sa to sem tam stane, ake zatlacim celu sedacku do opierky sedadla a vzdy povoli
@monika_ke nie vôbec ... :(
@maja367 ahoj ja mam tu autosedacku..no nejak nie som stym spokojna.ja som to kupila za ucelom ze do 1roka sa da dat dieta aj na predne sedadlo ked sa otoci v proti smere jazdy..len ze ja mam fabiu a nemam dlhy pezpecnosnty pas v predu takze som jedine dozadu moha nainstalovat.ja mam 1rocne dieta 13kg..zatial sa do toho zmesty v pohode a sedacka je od 0 do 36kg. len sa mi tiez nepaci ten potahovy material a v lete sa v tom dieta velmi spoty..uz lutujem ze som nekupila britax..bolo o 30euro drahsie .ma5 bodovy bezpecnosty pas je dost dlhy a dobre fixuje dieta ..ale momentalne som v nemecku neviem ti odmertat az okolo 2jula.