Maminky poradíte dobrú sedačku od 15-36kg?

zuul
1. dec 2011

maminky mam 15,4kg Miska a chcela by som jeho sedacku dat Natali, teraz ma Romerku Isofix. Mate niektora skusenosti z bezpecnou, pohodlnou 15-36kg. Isofix by som chcela. Aby mu nepadala hlavka ked tam zaspi. Dakujem.

zuzin78
1. dec 2011

ahoj, my mame pre obe deti Romer. podla testov je najbezpecnejsia. 🙂

zari bude mat sofinkinu, romerku do 15kg. a sofinke sme kupili romerku od 9-36kg, chceli sme este 5 bodove zapinanie. ma uz 16kg, ale stale je v 5 bodovo zapinani. kupovali sme ju na ceskych strankach. lacnejsie o 30€ ako u nas aj ked tam bolo priratane postovne

dosa
1. dec 2011

@zuul - odporucam cybex solution x fix plus - ma aj isofix, aj bocne opierky hlavy a ramien su perfektne, ked zaspi, ma si kde opriet hlavicku, nevraviac o tom, ze vzadu za hlavou sa da este regulovat zaklon hlavy. verzia s isofixom sa da napolohovat do odpocinkovej polohy, potahy na verzii plus su velmi prijemne a vysledky v testoch ma tiez dobre 😵
http://www.autosedacky-cybex.sk/detail.php?zboz...

anjelicek26
1. dec 2011

Tiez mame cybex solution x-fix, momentalne je najbezpecnejsia + to polohovanie vyuzijes aj pri starsom dietati, ked ti v aute zaspinka, romerky boli az nizsie umiestnene tento rok a aj minuly.

martinjasen
1. dec 2011

Otazku uzamykam z dovodu duplicity. Prejdite do odporucanych tem.

Asmira Team