vie niekto poradit ohladom ohrievacov flias do auta?mam vybranu znacku Topcom a Jane, poradte prosim 🙂
ani sme neuvazovali....ak sme isli na dlhsie tak termoska to istila....alebo sme po ceste nasli restauraciu, podnik, kde nam stravu bez problemov ohriali..
ahoj!no ja som mala 2 typy ,1 vyzeral ako klasicky ohrievac bolo treba tam dat vodu -pre mna neprakticky 2. typ -vid foto-bol od canpol ,bola som spokojna,ale najednochusie rieseni bolo pre mna skocit do kaviarne alebo do bageterie -ak ste v meste-a tam ich poprosit aby ti to zohriali v mikrovlnke-ak by moc ohriali tak som priliala studenu uvarenu dojc. vodu mala som vzdy u seba,ak ste mimo mesta- tak ,my-sme sa zastavili -napr. na dialnici-na nejakej cerpacke ani raz nikdy mi nepovedali nie.ten druhy ohrievac mam na predaj ak by si mala zaujem.ten 1 typ co som spomenula uz som predala.tepla voda v termoske neosvedcila dostali sme od vody nejaky bacil-ktory zije teplych tmavych vlhkych miestach...napr ako termoska.uz na meno bacila nespomeniem..ale mozno len ja mam negat. skusenosti s termoskou ...a nemusim byt precedentnym prikladom.
my mame topcom a sme spokojni. Aj ked viac vyuzivam termosku.
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/cestovny-ohrievac-na-flase-aky-typ-pouzivate/ - pozri aj sem do diskusie
Tiez sme nad nou dlho uvazovali, ale dozvedeli sme sa, ze ohriatie trva 20-25 min. a dlhsie sme ani nejazdili, tak sa mi to zdala uplna zbytocnost. Viac sa osvedcila tepla voda v termoske🙂