Zdravím, aké kvalitne vajíčko pre novorodenca mi viete odporučiť ? 🙂 hlavne aby bolo čo najviac bezpečne.
Britax Romer ma momentalne novu radu a za mna TOP, na zakladnu viete dat neskor aj pokracujucu dualfix ….
Cybex aton M je velke a ma dobre riesene vlozky,a podla mna top je klippan dinofix,najvacsie,s najlepsimi vlozkami,ktore sa daju vyberat podla potreby a zaroven je najlahsie..zda sa mi,ze ma aj bazu,ktora sa da putat pasmi,pripadne samotne vajicko sa puta len pasom,ale vedie popod vajicko,cize nevadi vacsiemu dietatku na nozky 🙂
Cybex M alebo dinofix. Pokiaľ máte v aute šikmé sedačky, do britaxu by som nešla.
@panda21 britax ma aj novu radu ….. a k baby safe2 je aj flexi base co sa da napolohovat koli sedackam
@andula1988 ale máloktorá báza vie vykorigovat sklon sedadiel natoľko, aby nepadala hlava. Pri moc šikmých sedadlách, v najviac ležatej pozícii by aj tak padala hlava. Za tu cenu ma klippan dinofix, čo je najväčšie vajíčko a vydrží neskutočne dlho. Britax je dobrá značka, ale pri dnešných autosedackach má už veľmi veľa konkurencie, za rozumnejšie ceny.
Klippan Dinofix. Fantasticke vajicko, zaroven najvacsie na trhu, vydrzi vam aj do 1,5 roka.
my máme aj kočíky Cybex takže za mňa TOP 👍 ale my máme radu PLATINUM čiže máme vajíčko Cloud Z, polohovať sa dá do ľahu 😎 Aton je rada GOLD... ja som hlavne chcela aby sa v ňom komfortne vyspinkal keď ho budeme vláčiť kade-tade a nie aby mu vajce vydržalo až do maturity 🙄
@panda21 a videli ste najnovsiu radu ? Kde sa aj vajicko da polohovat ? Ja si nezastavam Britax len som chcela poradit
@andula1988 ja nehovorím, že je britax zlé. Len za tú cenu (aj ešte menšiu) má väčšie, kvalitovo a bezpečnostne rovnaké. A ak cestujú málo, netreba ani bázu, čo stojí ďalšie nemalé peniaze.
Za mě Klippan Dinofix. Dcera v něm byla skoro do 2 let a při poutání pásem vede pás pod nohama mimča a nikde mu nepřekáží. Navíc je to vajíčko docela lehký
Keď budeme mať ďalšie dieťa, tak jednoznačne Klippan Dinofix 🙂
My sme podla vysledkov testov vybrali cybex cloud s isofixom, teraz na tom istom isofixe pouzivame pokracovaciu sedacku cybex sirona. Vajicko je dost velke, malu sme tam vozili do 14 mesiacov (ale je stihlejsia), zmestila by sa aj dlhsie ale je dost vysoka, tak mala uz hlavicku na doraz.
Cybex