Kvalitná autosedačka do 36 kg

8. máj 2024

Mamičky poraďte prosím kvalitnú autosedačku 🙏. Naše dieťa má momentálne 12,5kg, takže už nechcem kupovať vhodnú do 15kg , radšej do 36kg. Zatiaľ som naklonená značke Britax Römer ale rada si nechám poradiť. Ďakujem

bolarazjedna
8. máj 2024

Pokračovanie sedačky sú do 19 alebo aj do 25kg. Do 36kg nekupuj, ak chceš bezpečné, je to veľké rozpätie, neviem aké staré máš dieťa, ale tak predpokladám ze okolo 1-2roky. Porad sa na FB na stránke Deti v aute, poradia ti profesionál podľa váhy, výšky, veku dieťaťa aj typu auta a cenového stropu.

pralinka86
8. máj 2024

Neviem kolko ma rokov, ale tie do 36 sa budu putat uz len pasom v aute. Vies si predstaviť take male dieťa len jednym pasom pútať? Ja teda nie...
Neviem v com sa vozi, ale asi tam ma este rezervu, počkajte kým na velku sedacku dorastie. 3 kila mozu este dlho trvat

e1i
8. máj 2024

@pralinka86 su aj s 5bodovym pasom. Iba pasom sa putaju uz vacsie deti

really8
8. máj 2024

12kg? To ma kolko? Rok a pol? Max dva? Ako pisali vyssie. Najlepsie tinporadia na fb v skupine deti v aute alebo autosedacky-bezpeci pro deti. Urcite vyberaj taku co sa da dat este aj do protismeru. Na taku velku sedacku mas este male dieta.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evkao
8. máj 2024

tak napis spravu na info@detivaute.sk

mima1608
8. máj 2024

@autorka - tak napríklad choď do 25kg (napríklad Joie Ispin 360 alebo Cybex Sirona má tiež radu do 25). Do 36 je už moc veľké.

autor
9. máj 2024

@mima1608 joie i spin je do výšky 105cm a naše dieťa má už 93..takže to neviem, no 🤔..to už asi za chvíľu prerastie..

autor
9. máj 2024

@evkao Ďakujem. Vyskúšam. A vy by ste mi nevedela poradiť ?

really8
9. máj 2024

Odkial si?

mimisk
9. máj 2024

teraz uz autosedačky podľa kg nebúdu, je nová norma ,ktorá sa vola i-size rozdelenie, takze teraz je treba sa orientovať poďľa výšky