Ktorá je najbezpečnejšia autosedačka?

piamia
24. júl 2013

Prosim poradite mi najbezpecnejsiu autosedacku s dobrym materialom, s mekkou vyplnou a cenovo dostupnou????dakujem za odpoved

tilly
24. júl 2013

a kategoria??? 😕 🤐 🙄
pre ake velke dieta ju potrebujes?
vseobecne znacky recaro (alebo stm to je v podstate to iste, rozdiel je len v potahovych materialoch, skelety sa robia v tej istej fabrike), maxi cosi, romer, cybex alebo concord

cmulinko
24. júl 2013

chyba mi tu najdolezitejsia informacia a tym je vek dietata.mimochodom je tu uz x tem podobneho zanru...skus si ich prezriet a urcite najdes to co hladas.

emma_932
24. júl 2013

podla testov je to Romer

brumka
24. júl 2013

mi mame romer od 9-18kg a planujeme kupit este vadsiu. podla testov sa nam velmi pozdavala ako vravi @emma_932

lejlla
24. júl 2013

britax romer...predavam v albume

soldi
24. júl 2013

@piamia zalezi od kategorie, neda sa vseobecne povedat, ze vsetky autosedacky jednej znacky su najbezpecnejsie. odporucam precitat si: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/soldi/clanok...

tinka9000
24. júl 2013

Záleží ozaj od veku dieťaťa a tvojich požiadaviek - ja som kupovala od 0-18 a chcela som podľa možnosti isofix a aby sa dala používať aj v protismere, aj v smere jazdy. Našla som len zopár takých - ale tie sa pohybovali okolo 400 eur a potom som našla výbornú - concords s isofixom, na nete za 220 eur a tá je fakt super. Teraz som hľadala sedačku od 9 - -36 kg, len po meste - starým rodičom do auta, teda bez isofixu, ale aj tak som chcela kvalitnú a kúpila som britax (to isté ako romer) za 70 eur.

inffinity
24. júl 2013

Urcite romer a je treba kupovat sedacky podle kategorii! Sedacky typu 0-36kg nejsou bezpecne..

adka12
24. júl 2013

ja by som určite znovu kupovala romer, treba sledovať testy a podľa toho sa zariadiť a kupovať. My máme vajíčko Maxi cosi, strednú sedačku 9-18 Be safe a dcére som teraz kúpila Romerku 18-36. Cena by určite nemala byť prvorada, lebo život a zdravie dieťaťa sa nedá oceniť žiadnymi peniazmi. Viem, že niektorý rodičia si nemôžu dovoliť drahú sedačku, ale ja by som asi začala šetriť skôr a kúpila aj tak tú drahšiu. Pre mňa je zdravie a bezpečnosť na prvom mieste!
Držím palce pri výbere.

mima88
24. júl 2013

z vlastnej skusenosti odporucam autosedacky kiddy s pultikom...manzel s dcerou mali autonehodu (celna zrazka) a vdaka tomu pultiku dcera nebola dokalicena od pasov ako bol manzel ☹ ...a tiez som videla crash testy, kde skusali autosedacky s pasmi a riadne tam lietali dietatu pri naraze rucky a nozky...takze som velmi rada, ze sme kupili kiddy...a uz aj ine znacky maju ten pultik 🙂

iwesska
24. júl 2013

Ja tiez odporucam pultikovu - zhodou okolnosti tiez mame Kiddy 9-18kg. Ked si na nu dieta zvykne od malicka, tak nema s pultikom problem a je vhodna hlavne pre deti, ktore sa radi vyzliekaju z pasov 🙂