My sa rozhodujeme medzi Concord Transformer XT, Romer KIDFIX XP SICT, Cybex Solution X-fix a Kiddy Cruiserfix Pro. Ďakujem
my mame cybex solution a sme veeelmi spokojny 🙂
my ideme kupit romer kigfix, dcerka si ju bola vyskusat, mame romer king plus 9-18kg velka spokojnost. su drahsie ale my vela cestujeme a daleko, tak radcej investujem viac akoby som si neskor trieskala hlavu o stenu. v testoc vysli velmi dobre
Z tych 4nech sa rozhodnes pre akukolvek zle neurobis.
My mame Cybex Solution X.fix a sme velmi spokojni. Mame ju asi 3? roky a stale vyzera ako nova. Ocenujem aj nastavenie opierky hlavy smerom dozadu aj vysunutie podsedaku tak, aby dieta pocas dlhych ciest sedelo aspon trosinku v zaklonenej polohe.
Pripajam sa k medocka14. U nás tiež spokojnosť so cybex
cybex mame, je super, ine nemam vyskusane
toto vsetko co si napisala su tie najlepsie sedacky na trhu. takze ktorukolvek si vyberies, urcite budes spokojna aj ty aj tvoje dietatko. napriklad my mame romerky.
My mame pre starsieho syna Kiddy Cruiserfix Pro a sme spokojni. Viezla sa v nej aj moja 10 rocna neter a bola nou nadsena, kedze ona pouziva uz len podsedak.
My sme kupili v predajni dema ferari pre chlapca je vysoka a neskor z nej spravim podsedak. Po bokoch ma puzdra na flasku. My me spokojni stala 69.9e ale neviem ci na nete nie je aj lacnejsia..