Chcem sa opýtať, či niekto nemá na predaj Kit auto na Navettu XL, Peg-Perego. V obchode sa dá kúpiť za cca 40 EUR, ale ak má niekto použitú, ktorej sa chce zbaviť, budem rada. Ďakujem. Soňa
Dobry den a aky druh si prajete zakupit - ten Auto Kit novsi typ s 3-bodovym pasom, alebo ten starsi typ s upinanim cez brusko? Ja mam k dispozicii ten starsi typ, ak by ste mali zaujem, piste mi priamo na mail: fusha10@gmail.com. Dakujem, Jana
Dobry den, ja mam na predaj pasy na Navettu XL, kupila som ich omylom, pretoze ja potrebujem pasy na klasicku Navettu. Ak mate zaujem, mozete mi napisat na mail: zuzkahol@centrum.sk
Obnovujem temu-ak by mal niekto auto kit na navettu xl prosim kontaktujte ma.dakujem
lenkavilinska@gmail.com
Dobry den,
prosim Vas mal by niekto na predaj auto kit pasy na klasicku navettu, t.j. dvojbodove?
Dakujem
erika.janigova@gmail.com
Dobrý deň, tiež mám záujem o kúpu Auto Kit na Navettu XL, zuzana8982gmail.com. Dakujem
Dobry den, ak by mal niekto na predaj na navettu XL, mala by som vazny zaujem.. dakujem moc. kozmannova@gopas.sk
Mám na predaj tie klasické dvojbodové, viac v albume príp. mail: daniela.bambulka@gmail.com
Ahojte, aj ja zhanam kit auto - pasy na navettu xl do auta... ak chcete predat, napiste mi...
Ahojte, zhanam tiez kit auto - pasy na navettu xl do auta. Keby nieco, napiste mi spravu, dakujem 🙂
Zdravim, mam na prodej, mohu predat ale v Brne.
Ahojte ma niekto na predaj kit supravu? Prosim poslite mi mail je to surne dakujem karin.lukacova87@gmail.com
Ahojte, prosím Vás, nemá niekto náhodou na predaj autokit pásy na navettu XL 2015? Dakujem veľmi pekne. Monika.kucharovicova@gmail.com
dobrý deň, práve sme pridali inzerát na jedenkrát použitý trojbodový Kit Auto pre Peg-Pérego. nájdete ho na stránke https://www.modrykonik.sk/market/ine-detske/7o3...
Ja predavam. Zajcica2012
Predam komplet auto kit na Navettu Peg Perego. Brusny pas plus uchyty na vanicku.
@cubalucia dobry den je auto kit aktualny??
@sisawalter uz je predany zial
Ak by ešte niekto mal auto kid na Navette XL, súrne potrebujeme. Ďakujem 🙏
Nie je to môj inzerát ale na bazoši som našla toto, ak ti to pomôže:
http://deti.bazos.sk/inzerat/22639192/Kit-auto-...