Ahojte maminky chcem sa opytat kedy ste vy a aky tip autosedacky kupili?Kazdy normalny nazor ci rada potesi ☺☺☺
@maminkaat ked sa do vajca dieťa nezmestí, teda ked mu presahuje hlava cez opierku, tak treba vymeniť za vačšiu sedačku, u nas to bolo okolo 8.mesiaca. Mame zn. Romer, bez isofixu.
Maly ma sedem mesiacov a este je stale vo vajicku 😊
Moj maly ma 7,5 mes. a este je vo vajicku. Sedacku mame Cybex 😉
Ked presahuje hlava opierku, skor nie aj ked ma dieta dostatok kil ani ked sedi... dcera bola este v roku vo vajci, syn v 8 m presiel do velkej, krpana je este stale vo vajci a nejaky ten mesiac, dva este pobudne....
@maminkaat nemenili sme podla veku, ale vtedy ked som uz mala dojem ze je vajicko dcerke male a brali sme sedacku polohovatelnu 9-18kg lebo mala mi este casto v aute spavala, zdaju sa mi pohodlnejsie ako tie co su do 36 kil s tym ze teraz budeme zas menit na taku do tych 36 kil, kedze mala ma uz 3 roky a uz je velkacka
No nas mali ma pol roka je dost veliky ma 72 cm a 11,5 kg takze uz asi naozaj cas odlozit vajicko a kupit riadnu sedacku
Menili sme v ukoncenom 8 mesiaci ... hlavne by amlo dietatko vediet sediet vtedy by malo ist do sedacky vacsej...ale ako pisali vo vajku moze byt kym nepresahuje hlavicka von☺ a typ mame recaro a spokojnost
Ja som to akurat doriesila. Mala ma 8 mesiacov okolo 9 kg. Do vajicka sa este ako tak vmesti, davam jej tam este mesiac a potom uz bude hlavka vytrcat. Sedacku som objednala vcera. Hladala som taku od 9-18 kg, kt. sa da polohovat, kt. ma isofix, ale sucasne aby sa dala pripevnit aj bez neho do auta starych rodicov. Ja som veberala na zaklade ADAC testov. A jedina co taketo kriteria splnala bola CAM viaggiosicuro, obstala v Adac testoch a splnala nase podmienky 🙂
No mali ma sice len nieco cez pol roka zacina sedet zato ma to zaujmalo uz mu je vo vajcku uzko lebo on je na svoj vek veliky ma 11,5 kg a 72 cm 😊
Autosedačku sme kupovali keď mal syn cca 8 mesiacov. Máme značku pierre cardin a maximálna spokojnosť.
Neriadili sme sa tym, ci trci hlava, skratka obe deti su velke a uz v 9 mesiacoch im bolo vajce uzke. Mladsia bola ako sardinka, tak sa uz od 9m vozi v romer 9-18, model nepoviem, nepamatam si 😃
My sme mali vajíčko do 10 kíl. Menili sme, keď mal niečo málo cez 9, už mu bolo tesno.
My sme menili teraz..maly bude mat 11 mes. A ma 10,5kg..mal by vediet poriadne sediet
A typ mame concord absorber ...a je super
Dakujem vsetkym za rady prajem pekny zvysok vecera ☺☺☺
Ja som menila keď malý mal 10 kg a vedel sedieť. Sedačky máme kiddy guardian fix pro 2. Kupovali sme síce drahšie, majú dobré testy,a keďže často cestujeme a robíme dlhé cesty sa nám vyplatí investovať