chcela by som sa opytat som tu nova tak zatial neviem ako a kde sa mam pytat.... 🙂))
neviete mi poradit niekto mam vajicko do 0,13kg a nemam tam tu podlozku novorodenecku ze kde by som to zohnala ci sa to vobec da zohnat samostatne alebo ako 🙂) 🙄 🙄 poradte mi dakujem
Neviem,ci nebudem kecat,ale emitex tusim robi univerzalne zmensujuce vlozky.A ak nie emitex,tak sa skus opytat v nejakom obchode,pretoze u nas v Aladdinovi si to objednavaju mamicky.
ja som vyuzila veru,mala som autosedacku maxi cosi cabriofix a babo v nej bolo uplne utopene,takze ja som dost pouzivala-a mala som zimne babo 😉 neviem,mozno zalezi aj od sedacky,tato bola dost "hlboka"
My sme vložku tiež využili, malá je septembrová. Skús prebehnúť bazáry, alebo dať si niekde inzerát "kúpim", (tu sa to nedá) a možno zoženieš aj originál vložku do konkrétneho typu autosedačky, čo máš doma.
No neviem,či to zoženiešť zvvlášť bez sedačky,ale vzhladom na to,že budeš každu chvílu rodiť a je zima,tak by si ju absolutne vevyužila.Budeš mať naobliekané bábo+kapucnu,takže by tu podložku nebolo treba.Tá je určená skor pre letne novonarodeniatka.