Kde zohnať novorodeneckú podložku do vajíčka?

daisy134
24. nov 2010

chcela by som sa opytat som tu nova tak zatial neviem ako a kde sa mam pytat.... 🙂))

neviete mi poradit niekto mam vajicko do 0,13kg a nemam tam tu podlozku novorodenecku ze kde by som to zohnala ci sa to vobec da zohnat samostatne alebo ako 🙂) 🙄 🙄 poradte mi dakujem

cikyta
24. nov 2010

No neviem,či to zoženiešť zvvlášť bez sedačky,ale vzhladom na to,že budeš každu chvílu rodiť a je zima,tak by si ju absolutne vevyužila.Budeš mať naobliekané bábo+kapucnu,takže by tu podložku nebolo treba.Tá je určená skor pre letne novonarodeniatka.

exupery
24. nov 2010

Neviem,ci nebudem kecat,ale emitex tusim robi univerzalne zmensujuce vlozky.A ak nie emitex,tak sa skus opytat v nejakom obchode,pretoze u nas v Aladdinovi si to objednavaju mamicky.

sakura77
24. nov 2010

ja som vyuzila veru,mala som autosedacku maxi cosi cabriofix a babo v nej bolo uplne utopene,takze ja som dost pouzivala-a mala som zimne babo 😉 neviem,mozno zalezi aj od sedacky,tato bola dost "hlboka"

benne
24. nov 2010

My sme vložku tiež využili, malá je septembrová. Skús prebehnúť bazáry, alebo dať si niekde inzerát "kúpim", (tu sa to nedá) a možno zoženieš aj originál vložku do konkrétneho typu autosedačky, čo máš doma.