Ahojte, prosím vás, viete mi poradiť... existuje niečo ako výkup autosedačiek, kde vykúpia akékoľvek značky a typy? Je možnosť dodania kuriérom alebo si pre ne prídu?
Alternatívu darovania alebo ďalšieho predaja poznám 🙂
Pýtam pre prípad, že by tieto dve možnosti zlyhali ;)
Vopred ďakujem za rady.
Naco by to kto vykjpoval ked ani boh nevie kolko sa na nej jazdilo a ako sa snou zaobchadzalo.?skus predat alebo daruj nejakej taxisluzbe .
Pod pojmom 'po odslúžení' mám na mysli minimálne používané autosedacky bez havárie a akýchkoľvek poškodení-ako nové.
A taktiež ma to zaujíma aj preto, keďže žijeme v 'zelenej' eko recyklujucej dobe, že vyhodiť to jednoducho do zberného odpadu mi príde dosť v rozpore... 🤷♀️
No, to budaj nerieši. Nejaké jednozložkové petflasky, to sa mu machruje... Ale z plastu sú len podsedaky, v autosed. Sú kovové rámy, plasty, molitan, poťah a airbag. To by sa malo recyklut na vrakovisku, ale nikoho to netrápi, nerieši sa. Treba nachádzať niekam do potoka, ako bezdaci nákupné vozíky a potom sa pohne rozumom inak takých autosedaciek sa ročne vyhodí slušný kopec. 🙆♀️
Ak to ponuknes za dobru cenu, tak aj rychlo predas. Kukni si, kolko stoji na bazosi tboj model a daj o cosi lacnejsie
Pripadne daj na darovacku, na to sa urcite niekto chyti.ja som sa takto zbabila tolko blbostiii
@zorkahorka ďakujem, ja poznám veľmi dobre tieto možnosti. Ja sa skôr zamýšľam nad tým, či je vôbec aj iný spôsob ako sa toho zbaviť, keď nechcem alebo nemôžem darovať / predať.
Lebo podľa vyhlášky sú autosedacky, vajíčka povinné, ale otázka je, či to je nejak rozumne poriešené aj po použití. Alebo to už nikto nerieši a je ďalšia vec nedotiahnuta...?
Nikdo rozumný autosedačku vykupovat nebude, protože neví, jak se sedačkou zacházelo. Takže možnosti jsou darovat, prodat nebo vyhodit na sběrný dvůr
Vajíčka som nabalila vždy k hlbokému kočíku, veľké sedačky sme darovali.
@jolana2804 niečo ako likvidácia sedacie neexistuje? Nie sú celoplastove, obsahujú aj kov, textílie, POLYSTYRÉN!...
@lusi7771 proto se odváží do sběrného dvora a ne do kontejneru na plasty 🤷🏻♀️
@lusi7771 na zberny dvor