ideme na východ a neviem či si mam zobrat sedačku alebo vajičko v čom sa jej bude pohodlnejšie sediet poradte ?
dakujem velmi pekne za radu
Oprašujem túto tému - ideme do Chorvátska a máme dilemu - nechať dcéru vo vajíčku alebo dať do autosedačky. Vajíčko je lepšie na spanie ale sedačka tam zase bude vidieť viac, čo vo vajíčku len nakúka a vyvlieka sa z popruhou. A čo pre syna(má 4r.)?Na slovensku sedáva na podsedáku ale do chorvátska nedať autosedačku radšej?
Ak chces autosedacku urcite nie 9-36 ale 9-18kg. My pomerne casto cestujeme z vychodu na zapad (cez 300km) a odkedy mame autosedacku 9-18 tak malemu sa v nej pohodlne sedi, je tam spokojny a vobec mu nepada hlavicka.
Och ja na materskej fakt osprostievam, nevsimla som si datum ... sorry ze oneskorene reagujem na uz pravdepodobne neaktualnu temu.
@daniella8 osobne si myslim, ze ak este z vajicka nevyrastla, bude to pre nu pohodlnejsie, kedze tam ma aj lepsie fixovanu hlavicku. My sme zacali pouzivat sedacku 9-36kg prvykrat ked mala dcerka 14 mesiacov a na dlhu cestu som to veru olutovala, cely cas som jej musela pridrzat hlavu ked zaspala, lebo jej padla do boku. Kazdopadne, v akejkolvek sedacke, je dobre si urobit prestavky a pocas nich dietatko prezliect, lebo bude urcite na chrbatiku velmi upotene.