Z ktorej drobec lepsie vidi von z auta?
to je kriterium aby maly videl von z auta?a preco aby mu nebolo mu nebolo zle?....taky asi lepsie vidi von z Priori....ale zas Tobi sa mi zda bezpecnejsi...aj kvoli opierku hlavicky ...lepsie drzi telo...fixuje citlivu krcnu chrbticu,siju...ja si myslim ze bocna ochrana -pri naraze je je vyssia pri Tobi ako pri Priori,le...no to je len moj nazor...
http://www.netmums.com/coffeehouse/products-rev...
http://www.parents.at/forum/archive/index.php/t...
@marcy30 - mame obe - myslela som, ze z tobi vidi lepsie von - ale nie, je to uplne rovnake, z oboch dobre vidi von, pricom priori je pohodlnejsia. Tobi sa lepsie uchyti k sedadlu (pevnejsie). Pasy v tobi su fakt fajn, ze sa okamzite prisposobia, aj posuvanie ide lahunko. Lepsie sa tam dieta vklada. Napriek tomu - priori je zdaleka pohodlnejsia pri dieta. Tobi by sme zas nekupili. Na zaciatku v nej viac sedel, ako sa oprel a je to tak vlastne casto aj dodnes.
A v crasch testoch obstali obe dobre. Su to jedny z najlepsich sedaciek hlavne co sa tyka protekcie proti bocnemu narazu. Len si vybrat. Cenovy rozdiel je dost velky, hlavne teraz nova kolekcia, nemyslim, ze je tobi lepsia a uz vobec nie o tolko lepsia, aky je ten rozdiel v cene. Aj ked o cenu pri vybere asi fakt nejde.
priori, jednoznacne.. inu by som nekupila uz 😉
My mame Tobi a rozhodla prave ta opierka hlavy. Je dost vysoka, takze krpec vidi von. Nemozem na nu povedat nic zle, iba odporucit 🙂
akurat dnes mi prisla autosedacka maxi cosi priori xp 🙂 a som nesmierne rada,ze som bola s malym osobne vyskusat Tobinu a rozhodli sme sa pre priori xp.Tobi bola strasne mala a maleho som tam ledva napchala a to bol uz bez bundicky..Priorka xp nema chybu,je velka,priestranna,podla mna dostatocne velka aj pre 4 rocne dieta ,co sa o Tobine absolutne nedalo povedat.A kupila som ju len za 144e aj s postou 🙂)Takze vreeelo odporucam
@anjelicek26 viem, že už stará téma, ale nedá mi spýtať sa niekoho, kto môže porovnať obe (aj Tobi aj Priori)- keď porovnáš polohovanie oboch sedačiek, je rovnaké, alebo sú medzi nimi rozdiely? ak rozdiely, tak ktorá sa dá dať viac do "ľahu"?
...
nie je u Tobi lepšia ochrana hlavičky? (tým, že tam má tie hlavové opierky)
dík za odpovede
@magimary tobi das viac do lahu ale priori mas hlbsie zadok.. vseobecne kvoli pasom priori vedie lepsie a lahsie sa ovlada... s tobi lepsie vidi... ochrana hlavicky je relativna, v priori je vyssia a hlbsia, na tobi tam mas ten vankusik... pre mna obe fajn...
@anjelicek26 vďaka moc!
sú rovnaké, takže výhľad sa nemení, skús si pozrieť crash testy...a tak sa rozhodni 😉