Je lepšia autosedačka Cybex Pallas alebo Concord Transformer?

ladislavam
23. jún 2014

Hľadám kvalitnú autosedačku (9 - 36 kg) a rozhodujem sa medzi Cybex Pallas a Concord Transformer. Aké máte skúsenosti? Poraďte prosím, ktorá je lepšia? Malý má 15kg. Bude sa dať využiť ešte pultík na sedačke?

meluela
23. jún 2014

@ladislavam
cybex pallas je oki, chvilku trva kym si dieta zvykne na pultik a trosku viac sa v tom poti
Pultik je tusim do 18kg, od 15kg moze byt bez pultiku. Ak je mensi nez 3r dala by som este urcite pultik.
Pallas a Transformer su tusim takmer totozne, aj v testoch dopadli rovnako ... tusim v nejakej kategorii mal cybex o bodik viac, preto som sa pre nu rozhodla

bubinovci
23. jún 2014

my sme chceli tiež cybex ale nakoniec sme kúpili concord, prišla mi priestrannejšia. najlepšie zobrať dieťa so sebou a vyskúšať 😉

maja1113
24. jún 2014

Keď má malý 15 kg prečo sa neobzrieš po sedačke 15-36 kg? Rozpätie 9-15 potom nevyužiješ. Určite odporúčam ísť s dieťaťom a sedačku vyskúšať.

sashabb
24. jún 2014

tiež som za pozerať sedačku už od 15kg.
Máme concord, čiže ja odporúčam skôr tú 😉 kamoška má Transformer je spokojná, my máme lift core

modra1
24. jún 2014

Máme Concord Transformer, používa ju 9 r. dieťa (kupovali sme ju keď malo 5 r.), príležitostne 4 r. dieťa, je super, že sa prispôsobí. Sme spokojní.

marthuska
24. jún 2014

Cybex je lepsia. Pultik sme pouzili parkrat