Hľadám kvalitnú autosedačku (9 - 36 kg) a rozhodujem sa medzi Cybex Pallas a Concord Transformer. Aké máte skúsenosti? Poraďte prosím, ktorá je lepšia? Malý má 15kg. Bude sa dať využiť ešte pultík na sedačke?
my sme chceli tiež cybex ale nakoniec sme kúpili concord, prišla mi priestrannejšia. najlepšie zobrať dieťa so sebou a vyskúšať 😉
Keď má malý 15 kg prečo sa neobzrieš po sedačke 15-36 kg? Rozpätie 9-15 potom nevyužiješ. Určite odporúčam ísť s dieťaťom a sedačku vyskúšať.
tiež som za pozerať sedačku už od 15kg.
Máme concord, čiže ja odporúčam skôr tú 😉 kamoška má Transformer je spokojná, my máme lift core
Máme Concord Transformer, používa ju 9 r. dieťa (kupovali sme ju keď malo 5 r.), príležitostne 4 r. dieťa, je super, že sa prispôsobí. Sme spokojní.
Cybex je lepsia. Pultik sme pouzili parkrat
@ladislavam
cybex pallas je oki, chvilku trva kym si dieta zvykne na pultik a trosku viac sa v tom poti
Pultik je tusim do 18kg, od 15kg moze byt bez pultiku. Ak je mensi nez 3r dala by som este urcite pultik.
Pallas a Transformer su tusim takmer totozne, aj v testoch dopadli rovnako ... tusim v nejakej kategorii mal cybex o bodik viac, preto som sa pre nu rozhodla