Je lepšia autosedačka Cybex isis alebo Concord trimax?

oliviaalex
10. aug 2013

prosim poradte mi ktoru z autosedaciek od 9-36kg , rozhodujeme sa medzi cybex isis a concord trimax. piste skusenosti

saska.t
10. aug 2013

obe su dobre,boli sme spokojni aj z bezpecnostneho hladiska,ide skor o design,ktori si vyberiete 😉

tinka9000
10. aug 2013

Podľa mňa sú špičky obe, ja som zvolila concord z dôvodu, že som chcela sedačku s isofixom otočnú aj v protismere jazdy - je to najbezpečnejšie a takých sedačiek je málo, a chcela som a aj som dcéru čo najdlhšie vozila v protismere jazdy a teraz už je normálne v smere jazdy. Potom tú väčšiu už kúpim asi cybex, ale táto trimax je perfektná, som s ňou max spokojná a nechám ju určtie pre druhé dieťa.

tinushka13
5. sep 2013

@saska.t už si si kúpila sedačku? ktorú si si vybrala? My máme Trimax.. idem ju nakoniec predávať.. a idem kúpiť Isis 😀

ludka707
13. okt 2013

@tinushka13 a môžem sa opýtať prečo si ju predala a spätne kúpila Isis? ja sa tiež medzi týmito dvomi teraz rozhodujem ale bojím sa, či malá bude ochotná cestovať s tým pultom, či jej to nebude zavadzať hlavne ked bude tak o 2-3 roky staršia a či sa tam potom vôbec zmestí

denaha
7. feb 2015

Ahojte vyberam sedacku,chcela by som isis,ako sa da polohovat?

evka8756
9. feb 2015

Ahoj, myslím že ked ide určite o bezpečnosť dieťata tak by som spoliehala predovšetkým na kvalitu. Autosedačky Cybex sú nadovšetko kvalitné a bezpečné 🙂 Majú navyše dvojitý bezpečnostný systém, ktorý spolahlivo absorbuje sily vzniknuté pri prípadnej kolízii. A mám pre teba aj skvelý tip http://www.mojanjelik.sk/p/autosedacka-isis-fix...

andromeda_ja
9. feb 2015

@oliviaalex V ADAC testoch a inych testoch autosedaciek su Cybex na poprednych miestach. My mame aj vajicko basic, aj sedacky pallas fix. Velka spokojnost. Rychlo zapnute a bezpecne. Ak mate aj isofix alebo planujete kupu noveho auta, tak by som zainvestovala do isofix verzie.