Ahojte mamičky!
Mám takú otázku, možno banálnu, neviem, ale faktom je, že neviem, či má naše auto možnosť pripojenia sa na isofix??? Ideme kupovať autosedačku 9-36 kg a ja by som najradšej kúpila sedačku s Isofixom... Lenže neviem, či naše auto je vhodné???? Pomoooooc... kto sa k tomu rozumie???
Ahoj Erika! Ja to pozerám od zadu, z dola, z boku... ale štítok nevidím, ani dieru...Joj, som nemožná,čo??? Ale ak má niekto také auto a vedel mi poradiť...
V mercedesi bol manžel, ale nevedeli nám poradiť... podla mňa ani oni nevedeli ako to vlastne má vyzerať... 😨 😨 😨 😨 😨
Aha, som niečo našla!
http://www.babystyle.cz/pdf/Solution_X_fix_Type...
Asi to nemám, lebo naše auto je 2003-ka a ako vidím, isofix začali dávať len neskoršie...
annika nie si nemozna.. neboj; ak to tam nevidis tak nemas bohuzial.... a su blby v mercedesi prepac ze ti to nevedeli povedat.... 😒
nevadi , kup si len neaku dobru sedacku, tie nove aj ed nemaju isofix, maju novy system , istenia, velmi bezpzcny....... 😉
annika, ....ja som pred materskou sila potahy do aut a tie stitky by mali byt na opierke hned viditelne , ziadne hladanie .tak ak si ho nenasla nie je tam ☹
anika - isofix sa dava do aut asi od roku 2005, dovtedy to bolo ako priplatkova vybava..
mi mame cierne sedacky a stitky tiez su cierne tak preto som napisala blbo viditelne;. 😉 😅
Ďakujem babenky, tak idem hľadať ďalej autosedačku, ktorá by bola aj do môjho auta dobrá... Len ma trošku štve, lebo som chcela s isofixom, ale keď sa nedá, tak sa nedá... Majte sa krásne a ešte raz ďakujem!!! 😉
http://storage02.brainsonic.com/customers/redca...
anika too je vyborna, ja som ju strasne chcela ale muz ma presvedcil , naco mame isofix v auete.. ale tato ma novu , funkciu co sa tyka bezpecnosti pozri si video..
odporucam Ti;.
Erika, je to super, trošku drahá, sa mi zdá, ale bohužiaľ je to skupina do 18 kíl, a takéto už máme, my by sme už potrebovali tú väčšiu kategóriu...ale ďakujem za radu! Si zlatá! 😉
neboij da s akupit aj lacnejsie... 😉
aha ty potrebujes tu vatsiu... tak to mi je luto.. nevadi mozno pomoze niekomu inemu... 😉
annika mame mercedes c a nebol isofix automaticky vo vybave.museli sme ho priplatit.auto sme kupovali pred dvomi rokmi.
inak nerozumiem,ze priamo u nich ti nevedia povedat,ci ho tam mas 😲 to snad nie je pravda.mala by si mat medzi zadnym operadlom a sedakom take kovove kruzky.
ja som mala isofix v aute bez príplatku, automaticky, ale v niektorých autách je to za takým vankúšikom, ten treba dať preč (je to na suchý zips) a tam to je, ale každopádne by tam bol štítok...
nechápem, prečo je to v mercedesoch príplatková výbava, keď vw to má automaticky...
tilly v mercedese je za priplatok uuuplne vsetko 😀 ale aj tak sme s nim spokojni 😉
oni maju zase velmi vyhodny servis.vlastne ti spravia zadarmo vsetko este aj gumicky na stieracoch mas v servise zadara.to ked davame do servisu ford,tak si musime kazdy raz pripravit takych 15tisic,lebo ti ti zadarmo nepohnu prstom aj ked si v zaruke.
tak pozri na zadne sedadlo , teda obe, mala by si tam mat maly stitok dost blbo oznaceny , ale je tam , isofix.. ak ho vidis tak je tam aj diera , na zapojenie.. 😉
ak nie , tak chod do chociakeho obchodu kde sa predavju , mercedesi alebo , autoservisu , nech ti to najdu..