Viete mi niekto povedať, či sa dá ku kočíku Cam Dinamico dokúpiť aj Isofix k vajíčku?
V aute isofix bud je, alebo nie je.Myslím, že od r.v. 2006 to má každé auto. Ale je potrebné ho dokúpiť aj na autosedačku. Už som ale zistila, že na cam sú len základne,isofix nie. Teda na tie najmenšie vajíčka. Na väčšie autosedačky sa dá zohnať už aj isofix. Ale ďakujem 🙂
@katrinka8 V aute isofix bud je, alebo nie je.Myslím, že od r.v. 2006 to má každé auto. Ale je potrebné ho dokúpiť aj na autosedačku. Už som ale zistila, že na cam sú len základne,isofix nie. Teda na tie najmenšie vajíčka. Na väčšie autosedačky sa dá zohnať už aj isofix. Ale ďakujem emoticon
@janulaxy - my máme auto bez isofixu pôvodne, ale isofix sme si zohnali z iného (rovnakého typu) auta, čiže isofix už v aute máme 😉Mimochodom, je to lentaká obyčajná železná tyč s takými "okami", na ktoré sa potom naklikávajú tie úchyty na sedačke. Nechápem, prečo je okolo toho taká veda a ozaj to nedávali do tých áut automaticky všade od výroby. Kupovali sme to za cca 30€, čiže ani to nestojí majetok, že by to nejako predražilo autá. Sedačku sme už teda kupovali s isofixom (vajíčko sme ale mali tiež bez - Cam).
@janulaxy - ahoj, podľa mňa nie. Ja tomu rozumiem tak, že dokúpiť isofix si môžeš do auta (my sme tak dokupovali isofix do Fordu focus) a dáš tam len sedačku, ktorá ho od výroby má. Ja to chápem tak, že sedačky buď isofix od výroby majú alebo nemajú. Ale možno sa mýlim.