Hlboká vanička do auta pre novoredenca

manuska87
7. dec 2014

Ahojte, chcem sa spýtať, či sa môže novorodenec pri prevoze z nemocnice domov, prevážať aj v hlbokej vaničke, alebo musí byť v autosedačke?

belllinka
7. dec 2014

@manuska87 Niektoré vaničky sú certifikované a môžu byť použité ako autosedačka, ale musia byť na to vyslovene prispôsobené. Inak v bežnej vaničke nie, musí byť v autosedačke.

manuska87
autor
7. dec 2014

@belllinka Dakujem velmi pekne za odpoveď.

terina25
7. dec 2014

@manuska87 no ja by som to urcite neriskovala s vanickou.urcite treba autosedacku.ved si ponesies ten najvacsi poklad😉

pribinak
7. dec 2014

Nemusí byt v autosedacke, napr kociky Jane a Concord majú certifikovane vanicky, banícky majú aj vnútorne pasy pre bábätko, aby bolo pri prevoze fixovane

jul11
8. dec 2014

@manuska87 mam na predaj Bebe Confort High Trek aj s vanickou do auta. Je to superr.len nakliknes na konstrukciu.ked prsalo fukalo nemusela som babatko vyberat z vajicka a davat do vanicky.

miku1
8. dec 2014

@manuska87 Ja som mala Cam cortinu X3, vozila som vo vaničke deti do cca 6 mesiacov, kým tú vaničku používali. Len ti k tomu treba dokúpiť tú sadu na uchytenie do auta.

manuska87
autor
8. dec 2014

Zienky dakujem velmi pekne za odpovede, ja už mám kočík kupený, no ale ten nema certifikovanú vaničku, takze preveziem bábatko v autosedačke 🙂
😉