Mame vajicko cybex aton 5 a babo ma 5 mesiacov a hociako ked to nastavim vzdy ma hlavicku v hrudi. Neda sa dokupit do tohto vajicka novorodenecka vlozka? Dakujem
nemas vajicko v zlej polohe? neviem ako ho mas prichytene, mozno je babo v nom moc v sede. mozno by malo byt sikmejsie.
je fakt, ze na niektore sedacky to moc nesedi, amli sme kedysi stary Rover a mam pocit, ze tam boli sedacky inak a vajko inak sedelo.
Zkus dát do toho místa pod opěrkou (za záda) složenou bavlněnou plenku. Mělo by to trochu vyrovnat záda, aby neměl bradu na hrudníku
@lucka2506 presne toto som reklamovala na SOI. V tejto sedacke sa dieta akurat moze zadusit, my sme ju po prvych desiatich minutach cesty vysmarili a isli kupit do najblizsieho obchodu inu. Vysvetlenie od vyrobcu - musite mat typ auta, kde zadne sedadla sa daju nasikmit viac do zaklonu, iba potom bude autosedacka v nedusivej polohe. Inak je nepouzitelna. Ale v mnohych autach sa to neda. Baby vlozka nepomoze,lebo este viac pritlaci bradu o hrudnik.
@zuzahajdulka tak to je sila. ved to sa neuvadza pri kupe sedacky. aspon o tom neviem. a koli vaju menit auto? ved to je nezmysel. fakt sila
@majamat presne tak, a este je aj dost draha. Keby to bol nejaky lacny smehd, pochopim, ale toto sa tvari na top znacku. Asi treba este raz zatlacit na SOI, mozno ziskaju peniaze naspat. Tovar by mal jednoznacne patrit do zdraviu ohrozujucich vyrobkov.
@zuzahajdulka vajicko sa da jednoducho napolohovat tak, aby sa sklon sedadiel vyrovnal
@evkao neda
@zuzahajdulka ale ano 🙂
@lucka2506 ani ked das bavlnenu plienku pod ritku, nech je rovnejsie? 5 mesacnemu uz bude novorodenecka vlozka klasicka uzka okolo hlavy, bude sa potit.