Hľadám autosedačku na dlhé cestovanie pre nesediace 6 mesačné bábo

huterika
21. okt 2012

Baby cestovatelky poradte... uz som zufala z tych vsetkych informacii.. snazim sa dopatrat po autosedacku pre mojho obrika...maly ma polroka, este nesedime, mame cez 9kg a 75cm. Hlavnym kriteriom je aby v nej maly vydrzal co najdlhsie, kedze casto cetujeme aj 12hod a dokazal v nej aj pohodlne spinkat, takze sa musi dat polohovat do co najnizsej moznej polohy a bola aj vyskovo nastavitelna. Takisto mi zalezi aj na tom aby mala isofix a vydrzala nam pokial mozno co najdlhsie, nemusi byt v protismere jazdy, pretoze mam skusenost ze malemu zavadzia sedanka auta a musi mat skrcene nozicky. Aku znacku a typ ste kupovali?

anjelicek26
21. okt 2012

@huterika - bohuzial 6 mesacne nesediace dieta po smere jazdy sediet nemoze, odhliadnuc od vahy ci vysky. Nema stabilne krcne stavce, pri naraze by si doslova mohol zlomit väzy a to uz pri 60km/h... Porozhliadni sa po kategorii 0-18kg, co sa da otocit proti smeru jazdy.

katy1979
21. okt 2012

Suhlasim s anjelicek aj ked pri svojej vahe a vyske by sa mal bez problemov zmestit do vajicka. A ak autosedacku tak v proti smere jazdy co najdhsie. Vadi nevadi jednoducho by tak mal byt. Ked tak dokazu jazdit 4 rocne deti tak takyto krpec to musi zvladnut. Ja si sice netyram deti ale v autosedacke vzdy sediet museli ci sa im to pacilo ci nie.

alka221
21. okt 2012

http://autosedacky.heureka.sk/caretero-sport-tu... my cestujeme v tejto. 😉 som s nou maximalne spokojna, maly spi v nej celu noc..

pav83
12. sep 2013

@alka221 Ahoj. pises, ze si spokojna s tou autosedackou, co mate. da sa polohovat do lahu? resp. asi nie uplneho, ale natolko pohodlneho, ze dieta v nej pekne spi?

alka221
12. sep 2013

@pav83 neviem o tom ze by sa nejaka sedacka dala polohovat do uplneho lahu 😀 lezi sa v nej super, maly v nej 12 hodin krasne spinka, ani sa nezobudi,a rano funguje super, tak ani dolamany nie je.