Ahojte,je tu niekto kto vlastní ford kuga a ma vzadu autosedacku?
@akzuzs s autom sme spokojni, aj je tam vela miesta. ked je tam autosedacka za spolujazdcom tak spolujazdec na este kopec miesta. jedine co robim je ze ked chcem otacat sedacku ( mame otocnu ) tak sedadlo spolujazdca posuvam dopredu aby sa mi lahsie otacala autosedacka - nasa ma po bokoch este tame vystrelovacie bezpecnostne neviem co cize to zavadzia. inak je tam miesta a miesta
a uz sme isli aj tak ze vzadu sedeli dvaja dospeli a dalo sa. akoze nebola to nejaka dlha trasa
My máme kugu a sme spokojní, je tam dosť miesta
@bbebe dik za odpoveď....no my mame túto dilemu...mame tri deti. Dve staršie(11 a 14), ktoré sedačky nepotrebujú.Tretie je malé...ma 7 mes.A plánujeme sedačku Britax Romer dávať do stredu.Budu mat tie staršie dosť miesta?A ak áno,nebude problém,pri zapinani bez pásov starších detí?Nezavali ta sedačka tie spony na prepnutie pásov? Nikde na nete to nemôžem nájsť.Preto potrebujem niekoho,kto má kugu a aj sedačku.Lebo keď pôjdeme kupovať auto(momentálne sme cca mesiac bez auta),tak nebudeme tam predsa trepať autosedacku a všetky deti.
@akzuzs a nebylo by lepší pořídit auto se 3 plnohodnotnými sedadly vzadu?
🙋🏻♀️