ahoj, poraďte prosím autosedačku pre dvojročné dieťa, ktorá bude používaná príležitostne, tak do nej nechcem investovať 5000...
malý je normálne dvojročné dieťa, nie "prerastené" :lol:
potrebujem to na kratšie vzdialenostim do druhého auta, aby sa to čo najľahšie pripevňovalo, lebo teraz prehadzujeme STM Starlight a to je des bes, už som si s ňou oškrela auto, aká je ťažká a zle sa s ňou manipuluje
poradíte?
dík
😉 😀
alebo tie lacne co su v akcii teraz v tescu, aj ako normalne autosedacky a da sa to potom rozlozit, ze ostane len podsedak. Cena okolo tisicky 🙂
podsedáku neverím 😔
zo sedacky ti teraz rychlo vyrastie-ako myslis 😉
no neviem, ale radšej budem, keď mi z tej sedačky vyrastie, ako keď mi neprežije ľahšiu havárku...
podľa mňa je podsedák pre školákov... môj domčo je staršne malý na to, aby som ho mala len v podsedáku
a tie sedacky v tescu si videla? ceny su prijatelne-teraz maju akciu 😉
pôjdem sa pozrieť, dík 😉
tilly...mne sa celkom pozdava STM Tri-Star blue 😉 ta vyzera v poho a este aj tie chicco...
my ked nieco malemu kupujeme, tak ho vždy zoberieme so sebou nech si vyskusa...ked sme mu kupovali sedacku tiež sme ho v obchode do každej posadili a kde sa mam zdal najlepsie ukotvený tak tu sme zobrali 😉
Tilly, mne sa najviac paci ten druhy link Chicco...my uz mame len podsedaky
Tilly,to Chicco vyzerá tak bezpečne.A neskúšala si ísť aj do kamenného obchodu-napr.Pre deti alebo iného na deti orientovaného obchodu.Tam majú na výber asi 50 autosedačiek a v rôznych cenových reláciach.Možno by si si tam vybrala,v Tescu majú malý výber a sú drahšie oproti normálnym obchodom.
jasné, že ho pôjdem najprv posadiť, potom objednám cez net a hneď pre to aj pôjdem, ale keďže nie sme z BA, tak si to chcem najprv premyslieť, aby som mala jasno, čo asi chcem 😉
verulka, vy ste už veľkí, a aj radkovi stačí už len podsedák?
ale aj tak potrebujem riešiť to druhé auto, lebo toto prekladanie je hrozné, už má môj golfík kvôli tomu modrinku 😔
Tilly, ano uz staci. Na dlhsie cesty vozim taku aj s operadlom (ak by nahodou zaspal), ale to uz je stary model 😉 Jemu velmi vadilo, ze starsi sa vedia sami zaputat, tak sme mu teraz na 5te narodky kupili podsedak a je spokojny. Priznam sa, ze je uzasne, ze sadneme do auta a ja zahlasim- zaputat sa a v pohode ficime 🙂
ja plne chapem, ze ak su 2 auta tak je lepsie mat dve sedacky ako prevlacat nejake hebdo. Okrem toho, moze sa stat, ze jednoduchi nastane situacia, ked sedacka ostane v jednom aute a co potom...Takze zelam dobry vyber 😉
tak sme kúpili, som taká rada, konečne nebudem musieť prevlačovať sedačku, skrátka bude napevno v aute a do druhého auta sa bude nahadzovať podľa potreby, je ľahučká a jednoducho napojiteľná, tak to bude šup šup a budeme ju dávať aj na kratučké trasy, čo sa nám teraz nechcelo túto ťažkú prehadzovať...
ja uz by som len podsedak kupila 😅