@lucecyta ale ked trafis "len" jelena,alebo mas slabsi naraz (co su teda beznejsie a castejsie nehody,ako zosrotovanie kamionom),tak ti sedacka dieta moze zachranit..alebo z nej moze napr.vyletiet a nepomoze nic..v cechach je rodinka,mali 10m chlapceka v posmernej pultikovej sedacke..mali nehodu,neviem,ci sa niekomu okrem chlapceka nieco stalo..chlapcek ostal v bdelej kome...tak ako,radsej dieta v bdelej kome,alebo zdrave dieta? Pisem mozno kruto,viem..ale niektori ludia pozeraju na to,aky pekny obrazok ma sedacka,a nie na to,aka bezpecna je..na nete sa dnes da najst vsetko,aj to,ako spravne priputat dieta..a niekomu je dobre to pripomenut
@lucecyta jednoznacne by som sa riadila testami bezpecnosti, pohodlnost je jedna vec ale je naozaj cennejsia ako zivot dietata? 😅 my sme tuto sedacku kvoli zlej bezpecnosti hned vyskrtli zo zoznamu
@emma9796 ak vela cestujete, skuste pozriet sedacky co su certifikovane do lietadla napriklad, my sme mali britax romer baby safe ale isto su uz aj ine, lepsie 🙂 jednoznacne ale pozri test bezpecnosti, to je najdolezitejsi aspekt autosedacky
A kvoli comu vas zaujala? Su rozne kvalitne vajicka, ktore mozno posluzia dokonca dlhsie (vahovo/rozmerovo) a ktore ked nakliknes na konstrukciu kocika, tak mas rovnaky princip. Plus este mas ulozny prietor dole v kosiku
Zvazila by som ju mozno len v prípade ak by fakt niekolkokrat denne by som musela chodit hore dole autom a inak by sa to nedalo, nebolo poriadne miesto na kočík
@evkao prosim,oprav sa ak sa mylim 🙏 ale sa mi zda,ze v niektorej krajine toto vajicko stiahli z trhu 🤷♀️
Ono,kvalita autosedacky sa prejavi len pri nehode,co teda nikto nechce naozaj testovat
kazdopadne, @emma9796 dobre,ze si sa poradila 😊 vzdy je lepsie sa pytat,ked nevies,jak kupit nieco,co budes lutovat..
Pozri si crash testy,v bezpecnosti dosiahla velmi slabe znamky..je vela ovela bezpecnejsich vajicok za lepsiu cenu 🙂