Dobrý deň.
Máte prosím niekto skúsenosť s plačom bábätka v aute ?
Naše dieťatko veľmi plače , skúšali sme už aj ísť bez toho aby bol naobliekany.. a proste veľmi veľké plače, žalostne . Máte prosím nejaké rady?
Mame ísť na cestu vyše 2h a ssi to celé zrušíme lebo neni šanca niekam ísť ním . Je to boj a mne to trhá srdce 🥺
Ďakujem…
Odhliadnuc od toho, ze do sedacky radsej davajte babatko bez bundy/overalu, nakolko pri nehode moze takto naobliekane vyklznut zo sedacky, moze mu byt teplo. Vyskusajte ho davat oblecene tak, ako doma, do vyhriateho auta. A po kratuckych intervaloch.
Tak dve hodiny nieje vela, choddte na spanok 🙈. Chce to cas, dieta narastie a mozno pochopi. My sme v lete sli s 23m dcerou 4 hodinovu cestu 8 hodin 😂😂🙈. Doteraz nieje kamoska s autosedackou🙈.
Mám podobnú skúsenosť s mladším synom, bolo to utrpenie len 5 km do mesta. Doteraz ho boli v aute bruško, cize bez Kinedrylu nemôžme ist nikam. Možno aj tvojho boli bruško v aute. Len teda Kinedryl je od 2 rokov, neviem, či je niečo pre take malé. My sme to nejako vytrpeli dovtedy
Naša ma rok aj 2 mesiace a musím jej dat 1/4 kinedrilu na odporúčanie lekárky pretože sme nezasli nikam 2x vracala v aute a 1x na mňa a to sme šli cca 20 minút
Ak to nie je travenie,tak plac pred spankom.. vydrzat par min a zaspi..ak nezaspi,je to nieco ine..napr travenie,ze ho cosi tlaci (grg,prd).. Nechajte ho cca hodinu a pol az 2h hore a tsk chodte,skor zaspi..
My mame 11 mesacneho syna a odjakziva neznasa cestovanie, ide az do vyvrtky ked musi sediet v autosedacke. Chodime vacsinou ked ma spat, popripade mu podavam postupne rozne hracky, vodu, mlsnoty, spievame si/pustame pesnicky...minule sme ho nastvali 20 minutovou jazdou tak, ze sa zacal zajakavat od placu 😳 vadi mu ze musi sediet na mieste. Ale som si ista, ze to casom prejde 😊 zle mu nie je, naobliekany nie je...len vymysla 😉
Jedna sa o 3mesacne bábätko