Prosím aké dobré sedačky sú vhodné ho Suzuki s cross, bojím sa aby to tam sedelo.
Dcéra má 19 kg, 110 cm a ide mať 4 roky
@veronika3110 Určitě to jedno není. 🙈 Ne všechny sedačky sedí do všech typů aut.
@markusa138 Nejlepší je zajet někam do obchodu a vyzkoušet, co se bude do auta a dítěti hodit
Napis si tu na konikovi do autosedackovej poradne, nenechaj si radit v hocijakom obchode. mnohi predajcovia ti odporucia cokolvek, len aby predali
@jolana2804 4 ročne dieťa už jazdí po smere jazdy väčšinou, takze tam je menší problém než pri sedačke, ktoru chce využívať proti smere jazdy…
A Tipujem že aj všetky novšie aj nie až tak staré autá majú isofix
@markusa138 ahoj, co ste pls nakoniec vybrali? Mame novy scross... Hladam sedacku pre 17 kg dceru 3r.... Teraz ma joie ispin 360, ale tu uz chceme dat mladsej...
@ikonica my sme kúpili axkid bigkid 2, ale nezdá sa mi že keď je " nalezato " tak je dcéra nejak opreta dozadu 😅 a to je vraj z tých čo sú na polohovanie. .. ja rozmýšľam že malej kúpime i spin 360 ...tá je do s cross ok ?
@markusa138 myslim ze ok... Akurat ked sla dnes v smere jazdy a spala, tak jej odvecla hlava... Nabuduce ju dame do inej polohy... Za mna fajn sedacka, ale je len do 18 kg a starsia uz ma 17 kg... Tak jej hladame vacsiu a tu co ma teraz, dame mladsej....
@ikonica ak chceš 5 bodový pas, tak Joie bold je vraj super, ale skus skupinu na FB Deti v aute.
@ddenisa123 kuknem na to 😉
@ddenisa123 len tá sa musí pútať asi naraz Aj pás aj Isofix a aj toptether a neviem teda či by mohla ísť. Prilezotostne do auta kde by bola len pásom ....
@markusa138 to nie iba do auta kde je tt a isofix.
@ddenisa123 no a to ma odradilo, lebo teraz máme také auto ale napr máme aj také kde nieje TT
@markusa138 myslím že je to úplne jedno.. určite nevyrábajú autosedačky len do konkrétnych typov aút