Ahojte aj keď to sem nepatrí napíšem,máme kočík no vajíčko máme iné ktoré nejde na našu konštrukciu dajú sa dokúpiť adaptéry aby mi to pasovalo ?
Urcite ano alebo teda k vacsine kocikov sa daju. Kupujes adapter na kocik ktory zdola pasuje na kocik a hornou stranou pasuje na vajicko. Zisti si aky rozmer ma to vajce, napriklad velmi casty je rozmer ako ma maxi cosi, tento typ ma vela znaciek vajicok a tym padom kupis adapter k tvojmu kociku s rozmerom k vajcu maxi cosi
@selest kočík máme Comodo Anex cross a vajíčko Bobostello.
@olivia2001 vymen vajicko, a potom cez adaptery pripojis takmer vsetky kvalitne vajicka (cybex, maxi cosi, nuna, britax, joie, klippan,...)
@evkao nemám ho kde ani skym s rada že máme aspoň toto nakoľko sme kúpili kočík v 2kombi🙂
Predaj to vajce a kup nove alebo bazarove s maxi cosi adaptermi ako ti radia hore. Alebo sa skus poradit v nejakom vacsom obchode napr v brendone atd ale nenasla som ma nete ziadne co by ti pasovali.
@olivia2001 ved to co mate, skus predat a kupit ine (tak som myslela to slovo vymen 🙂 )
@evkao môžem sa opytat,mam adaptery na anex cross a pisu ze pasuju na ne vajicka maxi cosi a cybex .to pasuju všetky druhy alebo ako to je?
No bolo by aj vhodné napísať na aký kočík a na aké vajce