Dajú sa dokúpiť adaptéry?

olivia2001
18. nov 2022

Ahojte aj keď to sem nepatrí napíšem,máme kočík no vajíčko máme iné ktoré nejde na našu konštrukciu dajú sa dokúpiť adaptéry aby mi to pasovalo ?

janai1
18. nov 2022

No bolo by aj vhodné napísať na aký kočík a na aké vajce

selest
18. nov 2022

Urcite ano alebo teda k vacsine kocikov sa daju. Kupujes adapter na kocik ktory zdola pasuje na kocik a hornou stranou pasuje na vajicko. Zisti si aky rozmer ma to vajce, napriklad velmi casty je rozmer ako ma maxi cosi, tento typ ma vela znaciek vajicok a tym padom kupis adapter k tvojmu kociku s rozmerom k vajcu maxi cosi

olivia2001
autor
18. nov 2022

@selest kočík máme Comodo Anex cross a vajíčko Bobostello.

evkao
19. nov 2022

@olivia2001 vymen vajicko, a potom cez adaptery pripojis takmer vsetky kvalitne vajicka (cybex, maxi cosi, nuna, britax, joie, klippan,...)

olivia2001
autor
19. nov 2022

@evkao nemám ho kde ani skym s rada že máme aspoň toto nakoľko sme kúpili kočík v 2kombi🙂

selest
19. nov 2022

Predaj to vajce a kup nove alebo bazarove s maxi cosi adaptermi ako ti radia hore. Alebo sa skus poradit v nejakom vacsom obchode napr v brendone atd ale nenasla som ma nete ziadne co by ti pasovali.

evkao
19. nov 2022

@olivia2001 ved to co mate, skus predat a kupit ine (tak som myslela to slovo vymen 🙂 )

simca555
11. feb 2023

@evkao môžem sa opytat,mam adaptery na anex cross a pisu ze pasuju na ne vajicka maxi cosi a cybex .to pasuju všetky druhy alebo ako to je?