Dá sa 18 kg dieťa voziť stále v protismere?

barbora18
8. mar 2022

Ahojte, asi všetky deti nad 4 roky a 18 kg sa už vozia v smere jazdy...je tak? Či je nejaká sedačka, kde sa dá stále v protismere? To už je dieťa na protismer asi príliš veľké, však?Ďakujem

zuzanaete
8. mar 2022

Tu je skor uz otazka, ci si v protismere vie dieta stale komfortne poskladat nohy. To uz byva zvycajne dieta velke, aby to bolo pre neho aj pohodlne.

tinkavvv
8. mar 2022

Da sa. Vozia sa aj 7rocne deti v protismere. Najma v severskych krajinach je to normalne.

henka123123
8. mar 2022

Skor neviem kam by si dalo nohy a ako by vyzerala sedacka

tani777
8. mar 2022

Niekedy na jar ma byt novinka od besafe,sedacka stretch,do 36kg cisty protismer 🙂 a ma mat najviac miesta na nohy..

anavivana
8. mar 2022

Ahoj, pre dcéru (4 roky, 21kg a 116cm) mám Axkid Minikid - protismerná sedačka do 25kg/125cm. Umiestnenie ešte aj v menšom aute (Kia Venga) a dcéra sa nesťažuje, x-krát som sa pýtala. Ja osobne si skôr myslím, že tým deťom sú "poskladané" nohy pohodlnejšie pri dlhšom cestovaní ako nohy, ktoré im bez opory visia dole.

evaachesa
8. mar 2022

Tiež máme Axkid minikid do 25kg (cca 6-7 rokov) čisto protismer bez možnosti otočenia do smeru jazdy. Je to 5x bezpečnejšie ako jazda v smere a deti si uložia nohy tak ako im vyhovuje. Je im určite príjemnejšie ako deťom v smere jazdy, ktoré majú zvesené a odkrvené nohy.🙄

evaachesa
8. mar 2022

@tani777 wow, to je super novinka, nepočula som ešte o nej, budem sledovať 😃👍🌷

tani777
8. mar 2022

@evaachesa vyzera perfektne,draha sice bude 🙈😁 ale vydrzi dlho..ja som nad nou aj trochu uvazovala,ale musela som trochu ustupit muzovi,on chcel otocnu,aby sa lepsie mala ukladala..ale ak sa bude dat,potom vyskusam dalej protismer 🙂

evaachesa
8. mar 2022

@tani777 no akurát pozerám že okolo 620€ bude stáť. Asi začnem šetriť do prasiatka..dovtedy našetríme hádam 😅 ale vyzerá ozaj super 👏👍

tani777
8. mar 2022

@evaachesa veru,tak nejako som aj ja videl..ale myslim,ze za tu cenu bude stat 🙂

evaachesa
8. mar 2022

@tani777 jednoznačne ako všetko od besafe 👍🙂

yanni
8. mar 2022

@barbora18 jasne, ze sa da. Mam to doma. PS. Foto je cerstva, ca. tyzden. Ca. 123 cm, 20 kg.

evkao
8. mar 2022

@tani777 besafe bude do 36kg, ale len do 125cm, takze bude to ako Minikid, ale pre "tazsie" deti

evkao
8. mar 2022

@evaachesa ak dieta skor vyrastie z Minikid na vysku ako vahovo, tak uz bude BeSafe zbytocna

evaachesa
8. mar 2022

@evkao super, to som si nevšimla veru...tak je možné že syn nebude veľmi vysoký..ja nemám ani 160cm a zatiaľ je chudunky...v každom prípade dobré vedieť 😃👍

tani777
8. mar 2022

@evkao fiha,dakujem za upozornenie 🙂 to som nevedela..taze pre moje baby na 99% nebude 🙈 ony dve kym budu mat 36kg tak uz budu mat pravdepodobne viac cm 😁

evkao
8. mar 2022

@evaachesa u nas by sa mozno sedacka "uzivila" pri dcere, ta je taka mala buchta, ale zial kedze bude na pasy, my musime ostat pri Axkid One, mame Ford Mondeo s pasmi, v ktorych je zabudovany airbag, takze ziadne pasove sedacky nehrozia....

evkao
8. mar 2022

@tani777 no to ako moj syn, to je taka dlha spageta 😀

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evkao
8. mar 2022

@daddyasmr je nejaka sedacka s protismerom do 35kg?

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evkao
8. mar 2022

@daddyasmr no nie, otocit sa neda, neviem si predstavit, ako by sa asi uchytila....je to cisto posmerna sedacka

yanni
8. mar 2022

@daddyasmr to je Reha Sedacka.