Má niekto sedačku Cybex solution Q2 fix 2015????neviem sa rozhodnúť medzi Romerkou a Cybexom....potešilo by ma,keby niekto mal nejakú recenziu.... 😉
@diusik ja ju už mám objednanú..po sviatkoch by mala prísť..tak sa teším..už som konečne zahodila skumanie recenzií,už mám vybraté... 🙂 🙂 🙂
@marketa1304 a da sa fakt na tej cybex aj ta opierka polohovat?Sa mi zda ze som videla video,ze ten spodok vies potiahnut dopredua ze tým padpm sa ta opierka trochu nahne
pozrieť,ale aj v popise je,že ma 3 polohy opierky hlavy...tak ich beriem za slovo... 😅
@marketa1304 ano,ale ja nemyslim len hlavu,vies tu cast hore,ale celkovo opierku chrbta... no asi pockam kym ti dojde a poprosim ta o nazor 😀 😀
@diusik no tá chrbtová časť sa určite nedá polohovať..len opierka hlavy...ale dá sa to polohovať troška tým povytiahnutím...a to sa mi aj tak zdá super..lebo neviem o tom,aby to niektorá sedačka v tejto váhovej kategorie mala...možno sa mýlim...určite to dám vedieť...ale mne sa páči aj vo verzii "len opierka hlavy"..napr.romerka ani to nemá...ja som dosť náročný človek na bezpečnosť svojích detí/samozrejme ,že to každý,ale podľa finančných možností/,tak dufam,že som vybrala dobre... 😉 ..budem zasa utekať o taku hodinku,či si mi nenapísala...hahaha...aj ty to takto robíš?????..sa tu smejem zo seba,ako keby išlo o život..len aby mi niečo neušlo... 😀 😀 😀
@diusik ale ked tak na to pozerám,tak aj tá chrbtová časť sa automaticky nahne...to ma ani nenapadlo...
4:30..síce nič nerozumiem ,ale oddach som tam počula..tak vydrž chvíľku,mne príde a dám ti vedieť... 🙂
@marketa1304 no vidis tam pri tej 4,45 minute ,to je tusim, ze sa to tak da potiahnut,lebo toto som pri iných nevidela,mne sa tato velmi paci,sice je o 60 euro drahsiua jak ta romer co som chcela,ale toto sa mi zda fakt aj pohodlne,a predsa clovek to kupuje na viac rokov...
no ja tu kukam furt :o) len sme akurat neboli doma 🙂
@diusik tak pekne,pokojné sviatky bez rozmýšľania a ihneĎ dám vedieť 🙂 🙂 😉
@marketa1304 ahoj,prosim ta,ze nezabudnes na mna :o) cakam na recenziu 😉
@diusik nezabudla som,ale zatiaľ nám neprišla... 🙂
@marketa1304 My ju mame par tyzdnov (v plus prevedeni) a druhu mame objednanu do dalsieho auta, takze zatial sme spokojni 🙂
@pallacinka
@marketa1304 no baby ja akurat porovnavam rozmery a tieto cybex su strasne mohutne 😒 ja potrebujem dat 3 sedacky vedla seba,mozno sa budem musiet poobzerat po mensich
objednala som tuto :
https://www.mall.sk/autosedacky-15-36kg/cybex-s...
@diusik je menšia v rozmeroch????
@diusik túto sme mali a bola super, moja v nej bola až do teraz a to má 10,5 roka, a 150 cm, už som ju dala preč , aj keď moja v nej chcela stale sedieť. Mali sme ju v poťahu "plus" vtedy to bola imitácia brúsenej kože a aj po 5,5 rokoch používania bola v super stave. Posunula som ju sestre do druhého auta, aby nemuseli prehadzovať tú čo majú , majú Kiddy s pultíkom a je tiež veľmi spokojná
@marketa1304 sirka je mensia,max 48cm tusim a ta Q2 ma sirku az do 60cm
@diusik ja ani som nepozerala...ja mám len jednu sedaku vzadu...som ja ale truba,že som to ani nekukla 😝
@diusik no sedačka prišla...je krásna...ale montáž na ten isofix mi dal zabrať..ja som sice to prvýkrát robila,ale namordovala som sa s tým asi hodinku,kým som ju tam dostala...dúfam,že už to pojde lepšie...čo sa týka pohodlia,tak je to tak...dá sa polohovať..dá sa dať uplne "nadoraz"..kolmo s sedadlu vozidla a dá sa trošku povysunúť dopredu a vlastne celé operadlo sedačky sa zasa oprie o sedadlo auta..tak je to v záklone...čo je fakt super...teším sa ,dúfam,že bude súžiť čo najlepšie... 😉
@marketa1304 diky, no uz ani ja sa neviem dockat,dufam coskoro pride 🙂
my sme váhali medzi Cybexom a Avionautom, vyhrala u mňa táto, včera som ju objednala, tak sa teším http://www.babybabo.sk/babybabo/eshop/48-1-Auto..., má šírku 54 cm
@diusik bomba.... 😀 😀 😀
vyzerá to bombovo - tri vedľa seba 😉
Kocky s kde ste si objednavali tuto Q2 fix 2015? Poradte. Dakujem
Lebo ako kukam nie je to uplne ze bezny tovar. Vsade maju to M alebo X
@mia1112 ja som si ju objednala tu
http://www.maderna.sk/katalog/product/23730/
a ešte aj myslím 10 % zľavu som dostala... 😉
@marketa1304 rozhodla si sa nakoniec? Ja budem kupovat asi tu cybex