Cybex Isis - skúsenosti

brckava36
28. jún 2015

Chcela som kupit cybex pallas, ale chlapovi sa to zda vela penazi. Tak mi padla do oka isis, len neviem, ci sa da polohovat a zaujima ma nazor niekoho, kto ju ma, ci je s nou spokojny.

jul11
29. jún 2015

@brckava36 mame.sme spokojni.kedze nema konzolu,tak sa nepolohuje.len tak,je ju vramci sedadla posunies blizsie k operadlu,alebo dalej.ale super,ked ju ja musim vyberat,prekladat,tak to zvdladam,lebo je lahka.na pultik si drobec zvykol.mali sme problem ked vyrastla jej vysvetlit,ze uz nepotrebuje 🙂

brckava36
autor
29. jún 2015

@jul11 dakujeeem 🙂 a nevadilo ti, ze sa to neda polohovat? Napriklad kvoli spanku pocas cesty.

prasiatko30
29. jún 2015

@brckava36 pre 19m to vadi to mi ver

jul11
29. jún 2015

@brckava36 manzel pozrel to polohovanie na Pallase a nieje nejak velmi vyrazne.o stovku viac na to,ze sa dieta posinie o 5cm nic moc.my mame sklon sedacky tak dozadu,tak manzel trosku este urobil vylepsovak na sedacke,samozrejme aby to bolo bezpecne a bola trochu naklonena.nasej vadilo ze nemoze lezat na bruchu,ale taku autosedacku nema nikto.takze cestovanie az do 2,5roka bola hroza.

brckava36
autor
29. jún 2015

@jul11 my nemame na sedacke sklon,je skoro v pravom uhle....

brckava36
autor
29. jún 2015

@prasiatko30 preco myslis? Mas s tym nejaku skusenost?

prasiatko30
29. jún 2015

@brckava36 mam deti a do tych 4-5r sme ich drzali v sedacke co je urcena od 9-18kg lebo sa dala polohovat a ma 5bodovy vlastny pas - lebo aspon tie nase obycajne na dlhe cesty spia a ked zaspali tak nebolo nic pohodlnejsie ako mat sedacku ktoru sa dat di pololahu - mozem porovnavat lebo sme mali vajco tuto do 18kg mame teraz jednu romerku do 36 a druhu co nie je romer ale tiez z tych lepsich do 36kg a aj podsedak na prepravu satrsej po meste, este teraz - mladsia ma 6r - by som si priala aby sa dali dat trochu do pololahu ked zaspia a to "vyplnia" tu sedacku dostatocne nie ako 18m dieta sedacku do 36kg - to sa tam to dieta strati. Proste mna to nepresvedci vsak si ju chodte vyskusat do nejakeho obchodu - zoneries dieta posadis do sedacky a vidis. Nesetrila by som na tom