Cybex Cloud Z i-Size + rotačná báza

fallenkaa
24. aug 2022

Dobrý deň, kúpili sme vajíčko cloud Z i size a dostali k nej aj rotačnú bázu.
Na základne pozitívnych skúsenosti sme sa tešili že mame jednu položku vyriešenú.
Dozvedela som sa však, že báza sa nedá použiť resp je nevhodná na použitie na šikmé sedačky v autách - väčšina aut ma šikmé sedačky, že deťom padá hlava atd.
Máte skúsenosti?
Ja už mám pocit že na základnu výbavu pre dieťatko už pomaly treba mat vyštudované vesmírne inzinierstvo

babovka2321
24. aug 2022

@fallenkaa mame sikme sedacky a mali sme toto vajicko bez problemov. Problemy uz boli pri pokracovacich sedackach, kde dieta ma realne sediet, lebo tie su potom predklonene a pada datom hlavicka.

fallenkaa
autor
24. aug 2022

@babovka2321 a mali ste ho aj s rotačnou bázou?

babovka2321
24. aug 2022

@fallenkaa ano, samozrejme. Ono na tu bazu pasuje pokracovacia sedacka sirona a ta uz na sikme sedadla extra nie je. Mozem pohladat foto dietata vo vajicku a poslem do spravy.

fallenkaa
autor
24. aug 2022

@babovka2321 budem vďačná ďakujem, lebo dali za to nie malé peniaze a ešte aj tu s takými kvetmi kupili a keď som zistila ze to vraj nepasuje až ma pot oblieval

majlo1234
24. aug 2022

Ak mate velmi sikme sedacky, existuju take kliny, ktorymi aa da sklon trochu vyrovnat(dava sa pod bazu k operadlu) ja som bola lakoma a napchala tam vankus😀

evkao
25. aug 2022

@majlo1234 klin sa da pouzit len na urcit typ zakladne, na cybex base Z ho nenapcha