Ahojte, mám na Vás prosbu o radu. Máme kúpený kočiar S4 s primou a riešim dilemu upevňovania autosedačky v aute. má niekto skúsenosti s bázou, či mi bude stačiť bez fixu, alebo je to hlúposť a už nech si kúpime s Isofixom? ďakujem S.
taky by mě to zajímalo
Mě taky...
Ahoj, máme casual s4 a autosedačku prima easy, připínám ji jen pásem a je to v pohodě. Základnu nemáme nechybí nám. Jen si holky zkuste jak máte v autě dlouhý pásy. My máme Fabii, na předním sedadle, když ho posunu uplně dozadu tak v pohodě, ale na zadním sedadle se to připíná dost na knop.
Další dotazy klidně pište ip, na výbavu moc nechodím.
Tercie, ahoj, ráda tě vidím vybrali jste moc krásný jméno. 🙂
Ja som mala primu bez isofixu a v pohode som ju upevňovala, chce to cvik.Ja som primu veľmi využila takže denno denne z auta do auta ale fakt v pohode.
Upevnit jde snadno, ale někdy jsou pásy dost tsný, zvlášť v poloze pod 5kg. Já osobně nejdřív zapnu pás a na něho sedačku posadím a pak navlíkám do oček. 😉
Ahojky, tak my máme isofix a primu easy, můžu jen doporučit. Je to sice investice navíc, ale vyplatí se za to pohodlí. Sedačka se jen nacvakne a jedním zmáčknutím zase vytáhne.
Jezdili jsme s primou také v druhém autě, kde základnu nemáme a to pásání je fakt opruz. Teda když si zvykneš na isofix...a přijde mi, že tam ani bůhví jak pevně nedrží, v isofixu je opravdu "zafixovaná". Takže bych řekla, že i z bezpečnostních důvodů je to mnohem lepší.
Myslím, že jsem někde četla, že prima bez isofixu neprošla moc dobře testama, co se bezpečnosti týče.
@vendulacky ahoj, chcem sa nieco spytat,tiez som kupila prima easy a k tomu isofixovu zakladnu, no vajicko tam neviem nasadit a ked sa to podari,tak to ide velmi tazko,je nemozno aby som to tak robila niekolkokrat denne? myslis,ze je to chyba isofixu,mam reklamovat?
ahoj, tak na to som zvedavá aj ja, dúfam, že sa niekto ozve, kto má to odkúšané 😉