Bezpečnostný tehotenský pás do auta

sandytia
4. máj 2018

Aké máte skúsenosti s bezpečnostnými pásmi pre tehuľku? Neviem, aký druh mám uprednostniť, lebo sú rôzne. Vedeli by ste mi, prosím, poradiť a prípadne poskytnúť nejaké skúsenosti, prečo uprednostniť, ktorý druh? Ďakujem 🙂

renatka100
5. máj 2018

Ja som mala pri prvom tehu be safe. S velkym bruchom sa to velmi tazko zapina a v podstate je to dost zbytocne, lebo pas mas pod bruchom. Pri druhom tehu som nemala ziadny.

whanka
5. máj 2018

Ja si klasicky pas v aute najprv zapnem a cez seba si prevleciem len tu hornu cast cez prsia .... tehotensky pas nepouzivam

jankalukasova
5. máj 2018

Ja som mala tiez be safe a bola som spokojna.

babi81
5. máj 2018

@sandytia na som pouzivala od be sage, kedze som vela cestovala, nikdy ziaden problem jednoduche zapinanie.

renatka100
5. máj 2018

@babi81 toto uz je asi novsi, pred 8 rokmi bol iny system

sandytia
autor
6. máj 2018

Ďakujem Vám. Dnes som nejaké uhradila. Jedno sa podobá na BeSafe a druhé má zapínanie na bokoch. Keďže som sa nevedela rozhodnúť, ktoré mi sadne lepšie, rozhodla som sa pre obe.

babi81
6. máj 2018

@renatka100 kupovane 2roky dozadu

sandytia
autor
6. máj 2018

Potom hodím fotky a skúsenosti. Snáď niekomu diskusia pomôže ;).

18lenussa
7. máj 2019

@sandytia dobrý deň, ako ste ten pás poriešila? dakujem

babi81
7. máj 2019

@18lenussa ak zhamas pas budem predavat ten co dom pridala foto be safe, len som nestihla nahodit este do bazariku

sandytia
autor
9. máj 2019

@18lenussa kúpila som aj medzi nohy čo sa zapína a aj čo je zapínanie na boku. Medzi sa mi páčilo v neskorších mesiacoch kvôli veľkosti a čo išlo na boky bolo super, keď som nosila suknu. Ku koncu úplne som si dávala to na boky, aby mi stiahlo box a aj medzi nohy, aby ma nerezalo. Ale inak obe boli v pohode. Ešte ich mám 😂

18lenussa
13. máj 2019

@babi81 potom pošli link na bazar

derdia
13. máj 2019

@sandytia aj ja predávam ak by niekto chcel😁

18lenussa
14. máj 2019

@derdia kedy bol kupovaný a ako dlho ste používali? dakujem

derdia
14. máj 2019

@18lenussa mám ho asi dva roky....ale tam sa nemá čo s ním stat😉stal 37 predávam za 10...

derdia
14. máj 2019

@derdia používala som ho počas tehotenstva....bol super.

sono2
14. máj 2019

@sandytia nepouživam, šoferujem mam pred pôrodom 4 týždne a fakt veľké brucho. Nevidím dôvod načo kupovať extra veci

sandytia
autor
14. máj 2019

@sono2 nie je to nevyhnutnosť, ja som rada, že som to napokon mala, bolo mi to príjemnejšie ako keby ma pás rezal ☺️

derdia
14. máj 2019

@sono2 ale napr.ja som si nemohla dať pás obyčajný vôbec....a je to aj nebezpečné....tento ochráni prišlo pred stlačením pred nárazom..a mne vadilo aj nohavice..to je tom ako sa kto v tehotenstve cíti...

babi81
14. máj 2019

@sono2 kazdy podla seba, ja by som bez nesadla do auta koli bezpecnosti, clovek nikdy nevie

18lenussa
16. máj 2019

@sono2 no a ked sa stane nejaká nehoda? ja by som si do auta bez pásu nesadla a ono už v malej rýchlosti ked prudko zabrzdíš tak ta vyhodí na palubu a keď nemáš pás ešte horšie...takže takto riskuješ 2 životy...čiže mne zrovna toto nepríde ako extra vec

sono2
16. máj 2019

@18lenussa ale veď ja normálne pás mam klasicky ako každý iný človek a nevadí mi vôbec

sono2
16. máj 2019

@babi81 ale veď ja pás mam aj šoférujem

18lenussa
16. máj 2019

@sono2 pochopila som že vôbec nepoužívaš pás

kvetoslavav
21. máj 2019

@derdia / ahoj 🙂 mohla by som ta poprosit o viac info ohladom tvojho pasu? ja prave zhanam daky. dakujeem

derdia
21. máj 2019

@kvetoslavav ahoj ja som ho uz predala... Ale podla mna lepsie je ked sa zapina po bokoch lebo ked sa zapina medzi nohami neviem ake to je ked zeny nosia saty....

sandytia
autor
22. máj 2019

@kvetoslavav ja mám ešte obidve, kľudne sa pýtaj, čo konkrétne Ťa zaujíma ☺️

kvetoslavav
23. máj 2019

@sandytia ahoj. mohla by som ta velmi pekne poprosit, ci by si mi poslala foto oboch a cenu? moj email: martina.vajdel@gmail.com
dakujem krasne

sandytia
autor
23. máj 2019

@kvetoslavav Ok, pošlem ☺️