Aké máte skúsenosti s bezpečnostnými pásmi pre tehuľku? Neviem, aký druh mám uprednostniť, lebo sú rôzne. Vedeli by ste mi, prosím, poradiť a prípadne poskytnúť nejaké skúsenosti, prečo uprednostniť, ktorý druh? Ďakujem 🙂
Ja si klasicky pas v aute najprv zapnem a cez seba si prevleciem len tu hornu cast cez prsia .... tehotensky pas nepouzivam
Ja som mala tiez be safe a bola som spokojna.
@babi81 toto uz je asi novsi, pred 8 rokmi bol iny system
Ďakujem Vám. Dnes som nejaké uhradila. Jedno sa podobá na BeSafe a druhé má zapínanie na bokoch. Keďže som sa nevedela rozhodnúť, ktoré mi sadne lepšie, rozhodla som sa pre obe.
@renatka100 kupovane 2roky dozadu
Potom hodím fotky a skúsenosti. Snáď niekomu diskusia pomôže ;).
@18lenussa kúpila som aj medzi nohy čo sa zapína a aj čo je zapínanie na boku. Medzi sa mi páčilo v neskorších mesiacoch kvôli veľkosti a čo išlo na boky bolo super, keď som nosila suknu. Ku koncu úplne som si dávala to na boky, aby mi stiahlo box a aj medzi nohy, aby ma nerezalo. Ale inak obe boli v pohode. Ešte ich mám 😂
@derdia / ahoj 🙂 mohla by som ta poprosit o viac info ohladom tvojho pasu? ja prave zhanam daky. dakujeem
@kvetoslavav ahoj ja som ho uz predala... Ale podla mna lepsie je ked sa zapina po bokoch lebo ked sa zapina medzi nohami neviem ake to je ked zeny nosia saty....
@kvetoslavav ja mám ešte obidve, kľudne sa pýtaj, čo konkrétne Ťa zaujíma ☺️
@sandytia ahoj. mohla by som ta velmi pekne poprosit, ci by si mi poslala foto oboch a cenu? moj email: martina.vajdel@gmail.com
dakujem krasne
@kvetoslavav Ok, pošlem ☺️
Ja som mala pri prvom tehu be safe. S velkym bruchom sa to velmi tazko zapina a v podstate je to dost zbytocne, lebo pas mas pod bruchom. Pri druhom tehu som nemala ziadny.