Ahojte, dcerku (3,5r) tlaci v aute bezpecnostny pas na brusko a boli ju to. Mal niekto podobny problem?
To neriesim, ze jej to ide skoro pri uchu cez krk 🤦♀️, to nejak viem zregulovat, ale co robit s bruskom?
Poradte prosim 🙏🏻Dakujem
A to nema vnutorne pasy v autosedacke mam 9 rocnu a stale ju zapajam vnutormymi detskymi pasmi v autosedacke a pasy nesmu ist cez krk sedacky maju bezne na bokoch klipsy na pasy
@andrejka1974 to mate aku sedacku? Co viem tak vnutorne pasy su do 25kg max, 9r este nema tolko?
Mame autosedacku britax s takym akoby pipikom 🙂, ktory zadrzi tu spodnu cast pasu v tej vyske ako ma byt a nesmykne sa az na brusko.
@andrejka1974 Aj mna zaujima, ktora autosedacka ma vnutorne pasy a zmesti sa tam 9- rocne dieta.
@ruzasipova klippan opti 129 je do 125cm a 32kg,kedze je cisto protismerna,tak ma vnutorne 5bodove pasy 🙂 neviem sice priemernu vysku/vahu 9r dietata,ale myslim,ze by sa este voslo
@tani777 Vahovo ano, vyskovo nie. Mna vzdy ale zaujimalo, kde maju deti nohy v tychto protismernych autosedackach.
Aká je to autosedacky?
@natalia1619 moka nema tolko je drobnejsia
@ruzasipova mam takuto a je v nej uplne v pohode
@andrejka1974 Moze byt. Len som o takej nepocula. Standardne su tieto vacsie sedacky (nie rastuce od neviem kedy po neviem kedy) uz na priputanie normalnym pasom auta.
@andrejka1974 no tieto lacne sedacky co vidim maju pasy do 18kg max. Ale tak snad ste citali manual a viete ako ju pouzivat. A chranice na pasy vam tam chybaju.
@andrejka1974 V týhle sedačce můžou být 5bodový pásy jen do 18kg a cca 110cm!
@bigapple Jak jí může vést pás přes krk a tlačit na břiše ve vhodný sedačce? Jakou má sedačku a kolik měří?
@natalia1619 ale pasy sa daju nastavit a drzia ja mam na nich este sponu, aby si i h nerozopla
@jolana2804 ale pasy ju netlacia a moja musi byt v takyhto pasoch budem teraz kupovat vacsiu sedacku su specialne az do. 80 kg tak uvidime
@andrejka1974 ak ma mala viac ako 18kg tak sa pasy pri nehode mozu odtrhnut a to by len bola katastrofa...
@andrejka1974 to ze pasy sa daju nastavit a drzia je vpohode ale vazne ked je pisane do 18kg tak sa to ma dodrzat lebo pri vacsej zatazi sa pri havarii moze stat ze sa polame koli nim autosedackaa pasy sa odtrhnu a dieta neochrania... uz davno ste mali prejst na pasy z auta
@andrejka1974 Nejde o to, jestli jí tlačí. Prostě jsou do 18kg.
@andrejka1974 daj si poradit od dievcat, vyznaju sa v tom. Ked su raz tie pasy do 18kg, tak na to je dovod. Neriskuj
@cickamon
@jolana2804
@qetka asi to budem musiet riesit nejako mam autistku a ta by v obycajnych nemohla byt vyvlecie sa mi z ni h, ale skusim vyriesit tu specialnu co je do 80kg a tam by mohla byt dlho dakujem za rady
@andrejka1974 skus dat do google belt upp,to by jej mohlo pomoct,z toho sa nevyvlecie
Vdaka za vsetky prispevky. Samozrejme, to ze jej ide cez krk nepisem doslovne, ani nehazardujem so zivotom dcery. Mame odmalicka drahe a kvalitne (zn. cybex a spol.) sedacky. Vyskusame ine typy.
@bigapple bezpečnostný pás autosedačky?