Bezpečná autosedačka s Isofixom na pasy 9-18 kg

23javane
20. máj 2018

Ahojte mamicky prosim Vas aka autosedacka je bezpecna a ako ste spokojne s isofixom alebo uchytenie len na pasy dakujem krasne za info. Najradsej by som sla do Romer.
pekny den Lucia

soldi
20. máj 2018

Romerky vedu v testoch bezpecnosti uz roky. Ak chces isofix tak romer safefix ak chces len na pasy tak romer king ll Ja mam aj jednu aj druhu, po skusenostiach uz volim autosedacky bez isofixu, kedze ten sa mi pokazil na dvoch autosedackach z troch- a to kupujem vsetky autosedacky co vyhravaju v bezpecnostnych testoch.
Ale kazda isofixova sa da upevnit aj na pasy

zveva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luliu
20. máj 2018

My máme od narodenia len Romerky a veľká spokojnosť. Isofix je bezpečnejší, ale keď nemáte také auto, tak aj bez isofix spraví službu. My sme mali vajíčko a 9-18 bez isofix a teraz máme 15-36 s isofixom - menili sme auto. Nikdy sme nemali so žiadnou sedačkou problém, 100% spokojnost

petronelak
20. máj 2018

Moje deti maju od znacky CYBEX radu solution m-fix ale to uz su rady 15-36 kg a max spokojnost, romerky sme skusali deti ich nechceli hovorila mala ze je tvrda a vadil jej pas ked ju priputali v tom, treba ist do predajne a poskusat co bude detom vyhovovat a Vam sa bude pozdavat v com sa im lepsie sedi potom popozerat recenzie testy a kde kupite najvyhodnejsie

jankalukasova
20. máj 2018

@soldi nie je pravda, ze kazda isofixova sa upevnit aj na pas. Su take co su aj aj ale nie vsetky.

@23javane ja som mala pre dceru romer max-fix (od 0 do 18kg) ta bola len na isofix (a v ziadnom pripade sa nedala pripevnit pasom) a druhu mame king 2, ta je na pas a sme tiez spokojni, hlavne teda mala.