Autosedačky Dema. Ako ste s nimi spokojný?

zulok
6. jan 2009

ahojte,
rada by som zistila par nazorov na autosedacku DEMA, ake s nou mate skusennosti, pripadne, kto ju aj nemate, preco ste sa pre nu nerozhodli...
konkretne sa jedna o tuto autosedacku
http://kociky.dema.sk/produkty/autosedacky/beway

mukky
13. jan 2009

ja musim kupit tiez autosedacku,s demou nemam skusenost,no zda sa mi dost draha.ale v stvrtok idem na predajnu k jednej majitelke obchodu so sedackami,ak by si tu este bola ,napisem ti naa nu jej nazor...

denisab32
14. jan 2009

zulok,
tá autosedačka sa nedá polohovať, budeš to postrádať v kategórii 1, čo je do 18 kg čiže cca do 3 rokov.
Treba zvážiť koľko cestujete, či na dlhú trasu, atď. Ak cestujete len čas od času tak OK, ale ak je to častejšie tak radšej pozrieť testy bezpečnosti a zainvestovať do kvalitnej. A ak bude mať kto podediť, tak sa investícia "rozloží"....

petrahy
14. jan 2009

urcite by som nekupovala autosedacku, ktora sa neda polohovat. Nezalezalo mi na znacke, ale ci sa da polohovat to bolo prvorade casto cestujem a deti mi v nich aj obcas zaspavali a lepsie sa ti spi v polohovatelnej sedacke. Osobne sa mi nepacia take tipy sedaciek sice nemusis potom kupovat podsedak, ale radsej kupit tri samostatne ako jednu univerzalnu. Vajicko, polohovatelna autosedacka a potom podsedak. To je moj nazor 🙂