Autosedačky Avionaut

ivka82
25. sep 2013

Ahojte, je tu niekto, kto má takúto autosedačku? zvažujem kúpu, evolvier resp. glider, nenašla som však výsledky testov. budem rada za informácie, skúsenosti, odporúčania resp. recenzie. dakujem🙂

kraska66
25. apr 2014

Aj ja zvažujem kúpu tejto autosedačky, je to že vraj novinka...len keby boli nejaké hodnotenia, skúsenosti....

doodka
13. máj 2014

Ja som ju včera kúpila, malému sa v nej dobre sedí, je do 25kg a je polohovatelna, fakt super, potah na nej ten farebný je ze c zime mu nebude zima a v lete teplo, neskôr sa 5bodove pásu dajú dať dole a pripurat dieťa pásom v aute. Ak máte nejaké otázky tak sa pýtajte 😊

lucus122
1. jún 2014

@doodka ahoj, ako si spokojná s autosedačkou s odstupom času? uvažujem nad jej kúpou... odporúčaš? má nedostatky??

doodka
1. jún 2014

Ešte využívame vajíčko. Ale už sme absolvovali v nej hodinovú cestu, ako, som s výberom spokojná, malému sa v nej dobre sedí 😊

eviku44
28. jan 2016

Ahoj rovnako zvažujem kúpu tejto sedačky, páči sa mi jej variabilita. Našla si na nej nejaké nedostatky počas jej používania?

petolub
6. máj 2016

@doodka ahoj ako si so sedackou spokojna s odstupom casu? Este ju vyuzivate?

doodka
7. máj 2016

@petolub ahoj, aj s odstupom casu som stale spokojna 🙂 v zome trosla problem marvat naobliekane dieta do sedacky, ale to je asi kazda, maly ma 2,5r, 96cm a v pphodke sa stale zmesti ;)

petolub
9. máj 2016

@doodka to je jak moja.. a myslis ze sa oplati ju kupit teraz alebo mam radsej ist uz do tej vecsej?

doodka
9. máj 2016

tak ak uz je teraz taka vysoka, tak uz urcite by som sla do tej vecsej, ako je pisane z eje do 36kg, no pochybujem ze by m mal tam maly tak dlho byt,....ja ratam ze o rok,dva uz budeme zhanat novu, veciu

doodka
9. máj 2016
petolub
10. máj 2016

@doodka no merala som ju a ma 91cm..

doodka
10. máj 2016

@petolub vecer hodim foto, mojho v sedacke 🙂

doodka
10. máj 2016
petolub
10. máj 2016

To je taky vysokansky? Toto je moja

doodka
11. máj 2016

@petolub tak to taka vysoka nie je, mi tu opierku hlavy mam uz riadne vysoko, este kusol a uz to bude na maxime. Tak potom jej sedacka vyhovuje 🙂

j.a.n.e.7
13. máj 2016

Ahojte, je prosím pohodlná aj na spanie? Lebo malá mi pomaly vyrastá z vajíčka, tak sa obzerám po niečo väčšom a pohodlnom a toto sa mi páči, že je až do 25kg, nie len do tých 18. Do koľkých polôh sa dá sedačka naklopiť? Ďakujem

joja55
10. sep 2016

@doodka my sme si dnes kupili tu do 36kg. Ale predavacka nam moc o nej nevedela povedat .... Teda ani sme nevedeli na co sa pytat. Ale myslim, ze v obchodoch vychvalia vsetko len aby sa predala. Tak teraz mi napadla jedna otazka...... Ked ju pouzivate...nieje vysedene to sedatko??? Ta vlozka? A mate tu taku roztahovaciu? Jak do vysky tak sirky?

doodka
10. sep 2016

@joja55 nasa nie je rozathovacia, a podlozka trosu vybledla, tto ano, ale tomu sa neda zabranit, pocas leta ked pecie slnko do auta....alebo sa pytate, ci je vysedene? :D neviem ako to myslite, ale nasa sedacka nie je vysedene,,,,,tvar ma ten isty 🙂

doodka
10. sep 2016

@j.a.n.e.7 ked ma nejaku otazku, musis oznacit meno, aby sa mi to ukazalo v upozorneniach 🙂 pohodlan na spanie je,,,malemu sa v nej podarilo uz zoparkrat zasat a v pohode,,,,naklopila som ju do zadu a hne mu bolo lepsie 🙂 mam aj foto ako v nej spi 🙂 a ma 3polohy 🙂

joja55
10. sep 2016

@doodka ja som myslela to vysedenie tak, aki naptriklad byvaju fotelky, gauc a tak....ale pochipila som, ze nie je. Dakujem za info 😉

joja55
10. sep 2016

Pochopila xi xi.....

biccy
19. sep 2016

@doodka Mozem poprosit foto,ako v nej spi?A mate aj s isofixom?Neviete,pasuje ta sedacka do roznych isofixov?Lebo neviem,ci existuje viac isofixov,ci len jeden.A neviete,zmesti sa tam aj vacsie babatko?Moja ma uz teraz 11,5kg.Dakujem 🙂

katka2224
4. máj 2017

@petolub
@joja55
@doodka
@j.a.n.e.7

Dievcata, mate niektora autosedacku aj pre vacsie dietatko?
Dcerka ma 4roky, 16kg a 105cm, a rozmyslam, ci kupit Glider alebo Evolver.
Potrebujem, aby bola polohovatelna cela, nielen opierka, Evolver je tak? Ci len opierka sa da polohovat?

Dakujem za Vase postrehy!
Pekny den!!! 🌞

petolub
4. máj 2017

@katka2224 presne rozmery mojej malej a urcite tu vyssiu kategoriu Evolver. Krasne sa otvori do stran pri zvyseni operadla takze ma dieta viac miesta a stale je polohovatelna do lahu.

joja55
4. máj 2017

@katka2224 evolver....presne ako pise
@petolub . roztahuje sa jak do vysky tak sirky. Je polohovatelna stale...tak sa da dat aj do lahu trosku a nielen sed.

katka2224
4. máj 2017

@petolub
@joja55
Dakujem dievcata, uz som ju aj objednala, bola akurat v akcii. 😊
Prajem vsetko dobre!!! ❤

@petolub aj som pozerala, ze mame rovnako stare deti, moja sa narodila 5.6.2013 😉

doodka
4. máj 2017

inak ak by mal niekto zaujem tak ja tu nasu avionautku uz predava 🙂 v pripade infa ma mozte kontaktovat 🙂

katka2224
4. máj 2017

@doodka ktoru mate?

katka2224
4. máj 2017

@doodka uz vidim, glider 😉

maxitaxi
25. jún 2017

@petolub Dobry,
Mohla by som Vas poprosit zmerat mi v sedacke Evolvair sedaciu cast zvnutra? Sirku a hlbku? Ked ju mate.
Dakujem pekne