Ahojte, je tu niekto, kto má takúto autosedačku? zvažujem kúpu, evolvier resp. glider, nenašla som však výsledky testov. budem rada za informácie, skúsenosti, odporúčania resp. recenzie. dakujem🙂
Ja som ju včera kúpila, malému sa v nej dobre sedí, je do 25kg a je polohovatelna, fakt super, potah na nej ten farebný je ze c zime mu nebude zima a v lete teplo, neskôr sa 5bodove pásu dajú dať dole a pripurat dieťa pásom v aute. Ak máte nejaké otázky tak sa pýtajte 😊
Ešte využívame vajíčko. Ale už sme absolvovali v nej hodinovú cestu, ako, som s výberom spokojná, malému sa v nej dobre sedí 😊
Ahoj rovnako zvažujem kúpu tejto sedačky, páči sa mi jej variabilita. Našla si na nej nejaké nedostatky počas jej používania?
tak ak uz je teraz taka vysoka, tak uz urcite by som sla do tej vecsej, ako je pisane z eje do 36kg, no pochybujem ze by m mal tam maly tak dlho byt,....ja ratam ze o rok,dva uz budeme zhanat novu, veciu
Ahojte, je prosím pohodlná aj na spanie? Lebo malá mi pomaly vyrastá z vajíčka, tak sa obzerám po niečo väčšom a pohodlnom a toto sa mi páči, že je až do 25kg, nie len do tých 18. Do koľkých polôh sa dá sedačka naklopiť? Ďakujem
@doodka my sme si dnes kupili tu do 36kg. Ale predavacka nam moc o nej nevedela povedat .... Teda ani sme nevedeli na co sa pytat. Ale myslim, ze v obchodoch vychvalia vsetko len aby sa predala. Tak teraz mi napadla jedna otazka...... Ked ju pouzivate...nieje vysedene to sedatko??? Ta vlozka? A mate tu taku roztahovaciu? Jak do vysky tak sirky?
Pochopila xi xi.....
@petolub
@joja55
@doodka
@j.a.n.e.7
Dievcata, mate niektora autosedacku aj pre vacsie dietatko?
Dcerka ma 4roky, 16kg a 105cm, a rozmyslam, ci kupit Glider alebo Evolver.
Potrebujem, aby bola polohovatelna cela, nielen opierka, Evolver je tak? Ci len opierka sa da polohovat?
Dakujem za Vase postrehy!
Pekny den!!! 🌞
inak ak by mal niekto zaujem tak ja tu nasu avionautku uz predava 🙂 v pripade infa ma mozte kontaktovat 🙂
Aj ja zvažujem kúpu tejto autosedačky, je to že vraj novinka...len keby boli nejaké hodnotenia, skúsenosti....