Ahojte, mate skusenosti s tymito dvoma autosedackami? Ktoru by ste odporucali? Momentalne mame vajicko od Zopa, preto som pozerala od nich aj autosedacku, ale nadabila som aj na trosku drahsiu znacku Joie..co myslite? Dakujem za kazdy nazor 🙂
Joie Ispin je bezpečná autosedačka. Aj keď vždy lepšie vajíčko aspoň do polroka. O Zope som nepočula. Aké ma testy?
Záleží na typu auta. Zopa nesedí do aut s šikmými sedadly
@jolana2804 co su auta so sikmymi sedadlami? To počujem prvy krat...
@janulienka192 ked mam pravdu povedat, joie sa mi pozdava trosku viac, aj ked ta bocnica co je proti narazu mi pride ako slaby plast, ze sa hned zlomi.. ako je to naozaj, vies mi povedat kedze ju mas? Ta bocnica sa mi viac paci od zopy
@malebiele Sklon sedadel. Při velkém sklonu sedadel bude v sedačce Zopa padat dítěti hlava po usnutí. Jinak dítě má být ve vajíčku, dokud samo stabilně 2 měsíce nesedí
@jolana2804 ahaa myslite ten spodok sedadla, kde sa sada, nie opierka..uz rozumiem
No a ked dieta este nevie sediet ale uz sa do vajicka nevojde? Ved musi predsa v niečom byt v aute
@malebiele Ano. Doporučuje se velký kvalitní vajíčko.
@jolana2804
@vulka
@cookie29 aha tak to ma akosi vobec nenapadlo kupovat vacsie vajicko, skusim teda popozerat, dakujem
@malebiele Klippan Dinofix. Největší vajíčko na trhu a 19m dcera
@jolana2804 tak to je teda riadne obrie vajicko, to som netusila ze su aj taketo velkosti, ja som myslela ze vajicka su fakt len pre novorodeniatka a v prvych mesiacoch, potom uz nie 😁
@malebiele Vajíčko se má právě používat dokud dítě nezačne sedět. Ve vajíčku má dítě zakulacená záda a v pokračovací sedačce pasivně sedí a malým dětem vedou pásy přes bříško, což být nesmí
@jolana2804
@beata_k dakujem krasne, zas som o nieco mudrejsia 🙂 no tak potom este pockame s tou autosedackou ale teda ta joie bude v buducnu asi lepsia volba ako zopa
@malebiele To rozhodně ano
@beata_k napriklad Klippan? 😂
ale ved prave preto ma argument Zopa akoze cesky vyrobok zarazil 😉
@jolana2804 dovolim si poopravit, vajicko sa pouziva minimalne pokial dieta nezacne sediet. Nie je nic zle na pouzivani vajicka do jeho maxima 2 - 2.5 roka. Je to autosedacka. Akurat na kocik je to limitovane na vahu 9kg.
@beata_k predpokladam... na stranke je stitok
https://zopadesign.com/wp-content/uploads/2017/...
keby to bolo made in Czech republic, je to argument +++ tak to vystavia. Takto hodili Design 🙂
@malebiele podľa mňa sú tue bočnice dobre, ani hlavička nebeha...
@janulienka192 myslela som tie co sa vyklapaju k dveram, akoze proti narazu 🙂
@malebiele má to výstuž nejakú, v predajni mi aj hovorili z čoho , ale uz som zabudla
@malebiele my máme Joie, teraz je najlepšia na trhu, lebo má super testy. Aj farebné varianty sú krásne. Ľahko sa s ňou zaobchádza. Za mňa 👍🏻