Pekny den, chcela by som poprosit o radu. V Brendone maju prave akciu na autosedacky, mam tam jednu vyhliadnutu, ale kedze som videla viacero zlych recenzii na tento obchod, chcela by som sa spytat, ci je kupa autosedacky z tejto stranky bezpecna, ci ta kvalita bude rovnaka ako odinakial. Velmi pekne dakujem 🙂 S pozdravom neista prvorodicka :D
Ak chcete kvalitnú a hlavne bezpečnú sedačku napíšte do skupiny deti v aute na FB. A vyhnite sa kat. 0-36 mali sme zbytočne vyhodené peniaze malý v tom plával. Pre bábätko kvalitné veľké vajíčko ktoré vydrží aj 1.5roka.
Myslíš, že v brendone predávajú iné cybexy, britaxy a petite marsy ako v iných obchodoch? Normálne originály sú to. Je to dobrý a spoľahlivý obchod. Mam odtiaľ vajce aj kopu iných veci
@zofiao zlé recenzie na tento eshop? Objednávam od nich už asi 5rokov. Viem, že čokoľvek od nich objednám, vždy je to kvalita. Úplná istota. Raz mi poslali omylom inú farbu jednej veci. Hneď na druhý deň prišiel kuriér, priniesol mi tu cdc v správnej farbe a tu co som mala doma som ju len odovzdala kurierovi. Nikdy nikde som sa nestretla so serioznejsim pristupom ako v brendone.
Veľmi spoľahlivý eshop.
Dakujem vam vsetkym za rady, idem teda objednat 🙂 Chcem Cybex do 15 mesiacov, tak verim, ze som zvolila rozumne
@zofiao jedine vajicko objednaj
@taktotedanie ano, je to vajicko
@zofiao síce nie sedačku, ale objednávala som odtiaľ tuším stroj na naparovanie, Prima papa stoličku na jedenie a asi aj nočník.
Všetko v úplnom poriadku prišlo.
A oni majú tuším aj na tipli zľavu, tak aj z toho ti pár eur príde naspäť, ak máš.