mam taku otazku maly ma 4 mesiace aj tyzden a ledva ho uz zapnem vo vajicku ma okolo 8 kil plus minus, mame uz aj druhu autosedacku ktora je na sedenie, sediet este ale dobre nevie zatial sa len uci, mam ho nechat v tom vajicku alebo radsej do sedacky? na sedacke je od 0-18 kg, dakujem
no skusim pozriet, lebo maly mi uz place v nom lebo len len to zapnem, je tam dobre natesno a este v otmto teple, sediet sedi, ale este az tak dobre nie, zosuchne sa
autosedačky 0-18 majú integrované polohovanie. takže sa tam dá dať aj skoro taký ľah ako vo vajíčku - mame taku autosedačku aj ked teraz už využívame hlavne na sedenie sem tam ked po ceste zaspí davame ju do lahu
skus uvolnit popruhy...babatko kym nevie same sediet tak by malo byt vo vajicku...
@mimuska123_ mozno si este skus pozriet nejake temy, riesia sa tu uz taketo autosedacky, tak si to skus vyhladat
@mimuska123_ ta sedacka by sa mala dat polohovat,, skus do lezatej polohy dat...a inak to ze place moze byt aj take obdobie, v autosedke sa to nemusi zmenit 😒
@mimuska123_ ja som si na autosedacke vygooglila kontakt na vyrobcu, alebo predajcu a spytala sa jeho. Vtedy mi to nedoporucovali, ale to bol iny pripad. Popruhy sa nedaju povoliť ? Jasne, ze je dieta nekludne, ked je tam moc stiahnute.
@mimuska123_ ja som mala ten istý problém, mala neznasala byt vo vajci, má 3 a pól mesiaca a 8 kil, kúpili sme takú sedačku 0-18 kg od britaxu ta vlozka co je pre novorodencov jej bola mala, tak som vybrala , úplne nastavila do ľahu a bambulke sa uz začína páčiť, predtým bol problém ísť desať minút s nou v aute 🙂
@jerryjanka a aka znacka je tej autosedacky? prave take nieco aj my zhaname.
@mimuska123_ alebo su aj vajicka 0-13 kg, my nad tym toez uvazujeme, ci kupit uz autosedacku alebo na "prechodne obdobie" to vacsie vajicko.
@suelop my máme ferrari - nania cosmo
pokial ti babatko nesedi, nemalo by byt v sedavej polohe. su ale autosedacky, ako pises 0-18 kg, ktore sa pokial babatko nesedi, davaju proti smeru jazdy tak, ako vajicko a ked babatko zacne sediet, prehodi sa smer. nemas to v tom navode niekde popisane? pokial by slo o mna, urcite by som babulu dala do tej autosedacky, aby sa jej cestovalo pohodlnejsie. my sme mali take mrnave vajko, ze jej bolo male uz v 2 mesiacoch do dlzky, kedze malo aj striesku a trieskala si do nej hlavicku, ale kedze nam svagrina pozicala vajko megavelke s volnou hlavkou aj nozickami, tuto sedacku sme neriesili, aj ked som to povodne mala v plane. takze na tvojom mieste - idem do sedacky 🙂