Dobrý deň,
vie mi niekto odporučiť, autosedačku + vajíčko set s otočnou základňou? Na vyber mám zatiaľ tieto : Britax romer baby safe 5z2, cybex cloud z2, maxicosi pebble 360 pro alebo iné vajíčko s otočnou základňou a pokracujučou autosedačkou. Poprosim Vás o radu ak je to možné, kedze sa nám to uz blíži
Ďakujem veľmi pekne za rady.
@34natalianaty pridaj sa na fb do skupiny deti v aute...poradia a vyberu ti sedacku podla veku babatka a typu auta
@bluemoon24 cybex cloud z i-size + základňa (otočná), keď vyrastie z vajíčka, na tú základňu potom vieš kúpiť sironu z i-size. Obe odporúčam v látke plus, je veľmi odolná a dá sa prať. Základná látka sa vyderie raz-dva.
Išla by som do Nuny. Ich pokračovacie sedačky úžasné vykryju sklon, maju krásny poťah..
zalezi od veku a vahy/vysky dietata. Od vasho auto. Od potrieb. Sedacka ma byt v prvom rade bezpecna. Odporucam skupinu Deti v aute
cybex cloud T (ta nova) aj s Tckovou zakladnou. Pokracovacia Sirona vo verzii Plus ma striesku. Ja som vyberala medzi cybexom a nunou. Brala som cybex + adaptery na kocik. Zatial spokojnost. Ale vela zalezi aj od auta. Pre istotu by som napisala na 'deti v aute', urcite poradia.
@luckajozko21 ta este nie je testovana nie? Ale teda ja som tiez mala cybex a max spoko, akurat vajicko tazsie :( ked uz nosis starsie dietatko, tak to fest citit. A po sekcii tiez.
@cookie29 hej je to mozne, ja mam z2ku. Ak odvtedy vysla T, tak by som sa uz pozerala po nej. Ja som pozerala tu novu sironu, ale este ju ani na sklade vtedy nemali. Zatial ju nepotrebujeme, len som si vsimla, ze bude nova. Urcite by som si testy najprv skontrolovala :D
Brala bych polohovací vajíčko Nuna Arra next s otočnou základnou. Na základnu pak sedí Nuna Todl
@34natalianaty kdybych si mela vybrat vajicko a autosedacku znova, tak beru znacku nuna a to konkretne na otocnou bazi nuna next vajicko pipa next a pokracovaci todl next. Cybex aton M neni spatne vajicko, ale dneska uz za podobnou cenu najdes kvalitnejsi. Maxicosi pebble vajicko je fajn, ale pokracovaci sedacka, uz se mi tak nelibi.