Autosedačka v taxíku

sbear
16. aug 2016

Ahojte, plánujem ísť na dovolenku s dieťaťom, výška váha 12kg, výška 86cm. Z vlakovej stanice si chceme zobrať taxík. Je povinná autosedačka? Najnovšie články, čo som našla sú z 2014.

liaka
16. aug 2016

Taxíky by mali mať k dispozícií autosedačky. Stačí pri objednávke taxíka oznámiť, že máte so sebou dieťa...

miriam2908
16. aug 2016

No ja som išla 25km s deťmi taxíkom,mali pár týždňov, ale vajíčka sme mali svoje, neviem či je možnosť zapožičania. Určite sa radšej vopred informuj.

bajana
16. aug 2016

@sbear autosedacka je samozrejme povinna

belllinka
16. aug 2016

@sbear Taxik s autosedackou nezozenies. Ja som pred mesiacom zhanala, autosedacka bez sance, potom som uz teda hladala aspon taxik s podsedakom. Vo Fun taxi mi tetuska dispecerka slubila taxik s podsedakom a hadaj co? Samozrejme prisiel taxik bez podsedaku.
O tyzden, ked sme sa vracali, tak som volala taxik cez Hopin taxi a tam maju moznost zakliknut, ze chces taxik s podsedakom a aj prisiel.

sbear
autor
16. aug 2016

V BA sme nezohnali pred rokom taxik s autosedackou. Volali sme tusim den vopred. Neviem ako tento rok. Chcem ist Ruzomberok - dedina. Staci mi, ak budem mat teda len svoj podsedak? Bezpecnost to bohvie aka nie je... Syn este nema 15kg.

adriana1980
16. aug 2016

Vrámci obce, ak auto nie je vybavené detským zadržiavacím zariadením, (autosedačkou), tak v nej dieťa nemusí byť. Pozor!! iba v rámci obce