Ahojte, vyberame pre rocnu dcerku autosedacku ale nejak sa v tom nevyzname, nevieme aku vybrat. Chceli by sme aby sa v nej mohla vozit aj v smere aj protismere, aby sa dala sklopit do pololahu na spanok, s isofixom a idealne do 36kg.....Neviete o takej, je vobec nieco take dostupne ? Pretoze sa mi nedari najst...
@babovka2321 Mozem sa spytat, ze preco nie kvoli bezpecnosti ?
Sedacky s velkym vahovym rozsahom patria medzi najvacsie shity na trhu (aj ked maju take aj niektore dobre znacky, napr besafe, ale tam je aj paradna cena). Jednoducho dieta ma byt v co najlepsie padnucej sedacke, nie mat okolo seba kopec miesta ani 1000 vloziek na vyplnenie priestoru. Ake miery ma dcera?
@babovka2321 aha to som nevedela....no aktualne nosi velkost 80, pomaly prechadzame na 86, vahovo cca 10 kg...onedlho bude mat 1 rok.
To je malicka. Fakt sa poobzeraj po 0-18, to jej do 4 rokov vydrzi a potom vymenite o 3 roky za poslednu, do 36kg, ked bude mat aspon meter na vysku.
@babovka2321 ok vdaka za radu
Joie spin 360 mame, vyborna vec, aj na sikme sedacky, mame takeho drobnejsieho 2,5 rocneho, od roka ju ma.
Tiež máme Joie Ispin 360, malý má 1,5 roka a sme mega spokojní 😊
Do 36kg pre rocne dieta nie. Pozeraj kategoriu 0-18, ak ti zalezi na bezpecnosti dietata. Pozeraj sedacky ako joie i spin 360, nuna prym atd.